Erbakan Ödülleri'nde Uğur Dündar şoku!

Erbakan Ödüllerinde şaşkına çeviren görüntü... 28 Şubat'ın baş aktörlerinden Uğur Dündar'ın Erbakan Ödülleri Törenine katılması tepkiyle karşılandı.

Erbakan Ödülleri Törenine 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu salona birlikte geldi.

28 Şubat döneminde Erbakan'ı devirmek için en iğrenç yayınlara imza atan ve darbecilerin brifinglerinde baş köşeye oturan Ugur Dündar'ın törene katılması büyük tepki çekti.

Erbakan Ödülleri'nde Uğur Dündar şoku!

ÖDÜL BİLE VERDİ!
Erbakan Ödülleri Töreni'nde Sözcü yazarı Uğur Dündar ödül bile verdi.

RUŞEN ÇAKIR'A ÖDÜL

Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a 'Çok tehlikeli biri' diye manşet atan Ruşen Çakır'a Necmettin Erbakan 2018 Medya Ödülü verildi. Ruşen Çakır adına Medyascope Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı İrfan Bozan'a ödülünü Uğur Dündar verdi.

Necmettin Erbakan ödül töreninde dikkat çeken diğer isimler ise; Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna ve Cumhurbaşkanlığı'na adaylığını açıklayan Ak Parti karşıtı gazeteci Levent Gültekin oldu.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ'NİN SALONUNDA YAPILDI!

Ödül töreninin görevden alınan FETÖ'cü Murat Hazinedar'ın Beşiktaş Belediyesi'nin salonunda gerçekleştirilmesi ise ayrı bir tartışma konusu.

Erbakan Ödülleri'nde Uğur Dündar şoku! ile ilgili etiketler Uğur Dündar erbakan ödülleri skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.