Erasmus Muharrem Öykü kimdir?

Erasmus Muharrem Öykü kimdir sorusu merak edilir oldu. Sosyal medyada gündem olan Muharrem Öykü aşkı TT listesinde ilk sırada yer aldı.

Erasmus Muharrem sosyal medya devi Twitter’da gündem haline geldi. 330 tweetlik bir flood sonrasında olayı kimse anlayamazken bu sorunun cevabı halen yanıt beklemekte.

Twitter üzerinde "enayienayi" isminde "@oykunun_enayisi" kullanıcı adlı hesap, 330 tweetlik bir flood yazarak sosyal medyada bir anda zirve oldu. Twitter'da Türkiye gündeminin ilk sırasına yerleşen bu paylaşım uzunca bir süre konuşuldu.

Yaşadıklarını uzun uzun anlatan ve bunu kamuoyu ile paylaşan kullanıcı büyük etkileşim alarak kendisine doktor tarafından yazılan reçete olduğunu iddia ettiği görseli de paylaşarak şu mesajla öyküsünü anlattı.

ERASMUS MUHARREM ÖYKÜ KİMDİR?

Onur ve Öykü arasındaki ilişki abi-kardeş ilişkisi olarak Facebook üzerinde başlıyor. Arada 6 yaş farkın olması bu aşkı engellemezken daha sonrasında bir ilişki başlıyor ancak kavgalar bitmiyor. Muharrem, Öykü, Dilek ve Berk birlikte Erasmus yolculuğuna başlıyor. Orada Dilek ile Berk yakınlaşırken Muharrem de Öykü'yü tavlıyor. Dilek ve Öykü sevgililerinden ayrılıp Erasmus Muharrem ve Berk ile birlikte olmaya başlıyor.

Erasmus Muharrem Öykü kimdir?

Erasmus Muharrem Öykü kimdir? - Resim : 2

Erasmus Muharrem Öykü kimdir? ile ilgili etiketler Muharrem oyku erasmus
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.