Erasmus Muharrem olayı nedir intihar etti mi?

Erasmus Muharrem olayı Twitter'da büyük bir ses getirirken şahsın gerçekte kim olduğu da merak edildi. Son gelen bir haberde ise Erasmus Muharrem'in intihar ettiği iddia edildi.

Sosyal medya devi Twitter son saatlerde Erasmus Muharrem ile adeta çalkalanıyor. Bu konuya son olarak Erasmus Muharrem'in intihar ettiği iddia edildi. Peki nedir bu Erasmus Muhabbet olayı? Erasmus Muharrem gerçekte kimdir? Erasmus Muharrem intihar etti mi?

Twitter'da "Enayienayi" adında "@oykunun_enayisi" kullanıcı adı ile hesap açan bir kişi ortalığı birbirine kattı. Açılan bu hesap üzerinden saatler içerisinde 200'den fazla flood mesaj atıldı.

ERASMUS MUHARREM OLAYI NEDİR? İNTİHAR ETTİ Mİ?

Enayienayi kullanıcı adıyla açılan hesap üzerinden atılan tweetler sosyal medyada bomba etkisi yaşanmasına neden oldu. Atılan tweetler ışığında Erasmus Öykü arasında yaşanılan 5 yıllık ilişkinin sonucunda Öykü'nün Erasmus'a giderek, Enayienayi isimli kullanıcıyı aldatması ile olay sonlandı. Kullanıcı, yaşadığı olayları kaldıramayarak çeşitli sağlık sorunları sonrasında intihar etmeyi bile düşündü.

Erasmus Muharrem

Sosyal medyada atılan tweette "Ve erasmusta Muharremle olduğun gece intihar ettim" mesajı dikkatlerden kaçmıyor. Sevgilisiyle mutlu bir ilişkileri olduğunu belirten kullanıcı, kız arkadaşının Erasmus'a gitmesi intihar nedeni olarak gösteriliyor.

Erasmus Muharrem olayı nedir intihar etti mi? ile ilgili etiketler Twitter erasmus Muharrem
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.