Fenerbahçe taraftarını kızdıran PSV paylaşımı

Eran Zahavi transferinde mutlu sona ulaşan Hollanda'nın PSV kulübü, Fenerbahçe taraftarlarını kızdıran bir paylaşıma imza attı.

Fenerbahçe'nin PSV'ye kaptırdığı İsrailli golcü Eran Zahavi, yeni takımına 2 yıllık imza attı. Ancak Hollanda kulübü transfer yarışını kazanmanın heyecanıyla Sarı-Lacivertli taraftarları kızdıracak bir paylaşımda bulundu.

33 yaşındaki golcü kısa süre önce bir sosyal medya platformunda "Fenerbahçe'ye gelmemi istiyorsanız 500 bin beğeni istiyorum" şeklinde esprili bir paylaşım yapmıştı.  Bunun üzerine Fenerbahçe taraftarları kısa sürede 650 bin beğeniyle Zahavi'yi ne kadar istediğini ortaya koymuştu.

PSV bugün Zahavi trasnferini açıkladıktan sonra "500 bin beğeniye gerek yok" diyerek imalı bir Twitter paylaşımında bulundu. Sarı-Lacivertli taraftarlar ise bu paylaşıma tepki göstererek Appiah'ın PSV'ye attığı golün görüntülerini paylaştı. 

Fenerbahçe taraftarını kızdıran PSV paylaşımı

Zahavi kariyerinde Hapoel Tel Aviv, Palermo, Maccabi Tel Aviv ve son olarak Guangzhou R&F formalarını giydi. Deneyim golcü, kulüp kariyerinde bugüne kadar 427 maç oynadı ve rakip fileleri 260 kez havalandırdı. Eran Zahavi, iki kez Çin'de, bir defa da İsrail'de en çok gol atan oyuncu oldu.

Fenerbahçe taraftarını kızdıran PSV paylaşımı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Eran Zahavi psv
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.