Epstein'den Türk kadına oğlunun yanında tecavüz

ABD'li bankacı ve iş adamı Jeffrey Epstein'ın Florida'da yaşayan emlak komisyoncusu bir Türk kadına da tecavüz ettiği ortaya çıktı. Kadın, ifadesinde eğer yetkililerle temas etmesi halinde timsahlara yem edilmekle tehdit edildiğini söyledi.

 Cezaevinde intihar eden ABD'li Jeffrey Epstein ile eski sevgilisi Ghislaine Maxwell'in cinsel tacizine uğrayan mağdurlardan biri Türk çıktı.

Florida'da yaşadığı belirtilen kadın, aylarca tecavüze uğradığını ve polise gitmesi durumunda timsahlarla dolu bir gölete atılmakla tehdit edildiğini ifade etti.

"KÜÇÜK OĞLUMUN YANINDA DEFALARCA TECAVÜZE UĞRADIM"

Nydailynews'te yer alan habere göre: Mahkeme belgelerinde ismi 'Jane Doe' olarak belirtilen kadın, Napoli'de bir otelde yanında küçük oğlunun olduğu sırada tecavüze uğradığı itirafında bulundu.

Epstein'den Türk kadına oğlunun yanında tecavüz

Kadın, Epstein'in kendisini başka erkeklerle seks yapmaya zorladığını da sözlerine ekledi.

"BAKİRE OLDUĞUM İZLENİMİ YARATMAK İÇİN AMELİYATA ZORLADI"

Tüm bunlar yaşanırken 26 yaşında ve evli olduğunu söyleyen kadın, 'bakire olduğu izlenimi yaratmak için' Epstein tarafından ameliyat olmaya zorlandığını da öne sürdü.

Epstein'den Türk kadına oğlunun yanında tecavüz ile ilgili etiketler ABD Tecavüz Jeffrey Epstein florida
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.