Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunları yayınlandı! Bu iki harika oyunu kaçırmayın

Her hafta ücretsiz oyunları ile kullanıcılara eşsiz deneyimler yaşatan Epic Games, oyunlarıyla mutlu etmeye devam ediyor. Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunları belli oldu. Bu harika iki oyunu kaçırmadan kütüphanenize ekleyin. İşte oyunlar...

En çok Tercih edilen oyun platformlarından biri olan Epic Games, her hafta kullanıcılarını ücretsiz oyunlarıyla sevindirmeye devam ediyor. 

Her hafta yayınladığı ücretsiz oyunlarıyla kullanıcılarına keyifli anlar yaşatan Epic Games, bu haftanın ücretsiz oyunlarını yayınladı. Bu oyunları oynayabilmek için öncelikle 17 Kasım saat 18:00 - 24 Kasım saat 18:00 tarihleri arasında kütüphanenize eklemeniz gerekmektedir. Eğer ücretsiz oyunları kütüphanenize eklemezseniz oyuna bir daha erişemiyorsunuz. 

Evil Dead: The Game 

Ash Williams veya ikonik Evil Dead serisinden arkadaşlarını oynayarak üst düzey bir eşli mod ve çok oyunculu bir PVP aksiyon deneyimi dolu bu oyunda iş birliği yap!

Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunları yayınlandı! Bu iki harika oyunu kaçırmayın

(Normal fiyatı: 69)

Üç orijinal Evil Dead filminin yanı sıra STARZ orijinali Ash vs Evil Dead televizyon dizisinden ilham alan bir oyunda dört hayatta kalandan oluşan bir ekibin parçası olarak keşfet, topla, korkunu kontrol et ve dünyalar arasındaki geçidi kapatmak için gerekli parçaları bul.

Karanlığın ordularına karşı harikulade ürkütücü bir şekilde savaşmak için namlulu pompalı silahını, elektrikli testereni, satırlarını ve daha fazlasını kullan.


Dark Deity

Terrazael. Yeminlerini bozanlar, savaş çığırtkanları ve yasak sırları kullananlar tarafından parçalanmış bir dünya.

Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunları yayınlandı! Bu iki harika oyunu kaçırmayın - Resim : 2

(Normal fiyatı: 39)

Yüzyıllar önce güçlü medeniyetlerini yerle bir eden bir Felaket tarafından dizlerinin üzerine çöken, son umudunu yaşamakta olan bir dünya. Önemsiz leş yiyiciler gibi eski harabeleri toplayarak sonuçsuz, akılsızca savaşlar veren eski büyük imparatorların yerine küçük krallar hüküm sürüyor.

Sonsuz savaş ve büyülü felaketlerle parçalanmış bir dünyada askerlere önderlik edin.

-Çaylaklar gazilere dönüşürken, 28 bölüme yayılmış el yapımı, sıra tabanlı dövüş senaryolarında savaşın.
-Taktik cesaretinizi test edin. Manevra yapın, saldırın, yarıp geçin ve - belki - savaşın gidişatını değiştirin.
-Bir yığın ham askerden bir grup efsanevi kahramana kadar efsanelerin yükselişini tasarlayın.

Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunları yayınlandı! Bu iki harika oyunu kaçırmayın ile ilgili etiketler Epic Games
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.