Epic Games'te günün oyunu belli oldu: 179 TL'lik oyun ücretsiz!

Dijital oyun platformu Epic Games yılbaşı hediyelerini dağıtmaya devam ediyor. Günün oyunu belli oldu. Epic Games2te 179 TL'lik oyun ücretsiz oldu. Zaman kaybetmeden oyunu kütüphanenize ekleyin.

Türkiye'de en çok sevilen ve kullanıcılarına keyifli anlar yaşatan Epic Games, yılbaşı hediyelerini kullanıcılarının beğenisine sunmaya devam ediyor. Her gün bedava oyun sürprizinde bulunan Games, bugünün oyununu duyurdu. 179 TL değerindeki Wolfenstein: New Order oyunu günün hediyesi oldu.

2014 yılında piyasaya çıkan aksiyon-macera FPS oyunu Wolfenstein: New Order oyunu bugün itibariyle saat 18.59’a kadar geçerli olacak. Dönemin en beğenilen yapımları arasında bulunan oyunu kütüphanenize eklediğiniz takdirde oynayabileceksiniz.

WOLFENSTEİN: NEW ORDER

Wolfenstein: The New Order, birinci şahıs nişancı türünü yaratan seriyi yeniden canlandırıyor. Alternatif bir 1960'lar döneminde geçen bu oyunda, bildiğimiz tarihi çarpık bir şekilde değiştiren tanıdık bir düşman tarafından yönetilen sıra dışı bir dünyayı keşfet.

Epic Games'te günün oyunu belli oldu: 179 TL'lik oyun ücretsiz!

Hikâye odaklı oyunlar yapma konusundaki çalışmalarıyla ünlü deneyimli bir geliştirici grubundan oluşan bir stüdyo olan MachineGames'te geliştirilen Wolfenstein; aksiyon, macera ve birinci şahıs çatışma unsurlarıyla dolu derin bir oyun anlatımı sunuyor.

Wolfenstein'ın nefes kesici içerikleri arasında, Baltık kıyısındaki bir sahil kalesine düzenlenen taarruz, su altı keşfi, oyuncu tarafından kontrol edilen Nazi savaş makineleri ve çok daha fazlası bulunuyor ve tüm bunlar bir araya gelerek keyifli bir aksiyon-macera deneyimi yaratıyor.

 

Epic Games'te günün oyunu belli oldu: 179 TL'lik oyun ücretsiz! ile ilgili etiketler Epic Games
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.