Epic Games’te bu hafta 2 oyun ücretsiz indirmeye açıldı

Epic Games’te bu hafta Rising Storm 2: Vietnam ve Filament ücretsiz indirmeye açıldı. Ayrıca önümüzdeki hafta ücretsiz olacak oyunlarda açıklandı. İşte detaylar..

Epic Games’te bu hafta iki oyun ücretsiz indirmeye açıldı.R Rising Storm 2 ve Filament. 

Epic Games’te bu hafta 2 oyun ücretsiz indirmeye açıldı

Vietnam aslında 2020 yılının Ekim ayında oyunseverlere sunulmuştu. 

Her iki oyunu da 10 Kasım 2022 Perşembe günü saat 18:00‘e kadar ücretsiz olarak indirilebilecek.

Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları ise Alba – A Wildlife Adventure ve Shadow Tactics: Blades the Shogun olarak belirlendi. 

Epic Games’te bu hafta 2 oyun ücretsiz indirmeye açıldı - Resim : 2

Filament Hakkında

Gerçek orada. Bir yerlerde.

Filament Corporation’ın öncü araştırma araçlarından Alabaster’a bin ve gemiyi devre dışı bırakan ve mürettebatın kaybolmasına sebep olan gizemli bir sorun karşısında geminin kontrolünü geri al.

Geminin yaralı pilotu Juniper’in yardımı ile mürettebatın başına neler geldiğini öğrenme ve neden ortadan kaybolduklarını ortaya çıkarma yolculuğunda seni sınırlarına kadar zorlayacak şeytani derecede zor bulmacalarla yüzleş.

Karmaşık ancak bağımlılık yapıcı bulmacalara sahip bir tek kişilik oyun, Alabaster’a binme cesaretini göster ve gemiden ayrılmak için elinden geleni yap.

Epic Games’te bu hafta 2 oyun ücretsiz indirmeye açıldı - Resim : 3

Rising Storm 2: Vietnam Hakkında

Tripwire Interactive tarafından yayınlanan ve Türkçe metin desteği de sunan Rising Storm 2: Vietnam, devasa çok oyunculu ve simülasyon ve strateji türlerini bir araya getiriyor. Sürekli olarak güncellenen oyun, şu an itibarıyla aralarından seçim yapabileceğiniz Amerikan Kara ve Deniz Piyade Ordusu, Kuzey Vietnam Ordusu, Ulusal Kurtuluş Cephesi, Avustralya Ordusu ve Vietnam Cumhuriyet Ordusu olmak üzere altı farklı ordu, tüfek, tabanca, alev makinesi ve roket atar dahil elliden fazla silah, Huey, Cobra, Loach ve Bushranger olmak üzere dört helikopter, yirmiden fazla harita ve üç oyun modu ile altmış dört oyunculu savaşlar sunuyor. Ayrıca yüzlerce seçenek ile kendi karakterinizi de oluşturabiliyorsunuz. 

Epic Games’te bu hafta 2 oyun ücretsiz indirmeye açıldı ile ilgili etiketler oyun oyuncu Epic Games
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.