Epic Games Rocket League full indir! Rocket League ücretsiz nasıl indirilir?

Epic Games Rocket League ücretsiz full indir! Epic Games Store’de Rocket League oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Peki, Rocket League ücretsiz nasıl indirilir? Tüm detaylar haberimizde…

2015 yılında yayına giren ve arabalarla oynanan futbol oyunu Rocket League, Epic Games firması tarafından satın alındı. PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, macOS, Linux, Microsoft Windows, Mac OS üzerinden oynanabilen oyun EpicGames tarafından ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcı tarafından oynanan Rocket League (Roket Lig) ücretsiz oldu. Psyonix tarafından geliştirilen ve 2015 yılında yayınlanan Rocket League, Epic Games tarafından satın alındı. EPIC Games aldığı kararla oyunu ücretsiz yaparak kullanıcıların 23 Eylül tarihinden itibaren Rocket League’yi indirebilecekleri belirtildi.

ROCKET LEAGUE ÜCRETSİZ NASIL İNDİRİLİR?

23 Eylül'den 23 Ekim 2020 tarihinde saat 18.00’a kadar Rocket League'i Epic Games Store'dan indiren herkes, 79.99 TL ve üzeri seçili* oyunlarda ve eklentilerde geçerli 60 TL değerinde Epic Kuponu kazanacağı ifade edildi.

Epic Games Rocket League full indir! Rocket League ücretsiz nasıl indirilir?

Oyunun 23 Eylül'de Epic Games Store'daki çıkışa doğru biz vitesimizi artırırken hâlihazırda Rocket League oyuncuları da hesaplarını bağlayarak hazır olmak isteyeceklerdir. Yakında Rocket League hesabını bir Epic Games Hesabı'na bağlayarak Rocket League'de platformlar arası ilerlemeye, paylaşımlı envantere ve oyuncular arası takasa erişebileceksin! Epic Games etkinleştirilmiş hesaba giriş yapan oyuncular aynı zamanda Sun Ray Roket Desteği ve Hot Rocks İzi'ne ücretsiz sahip olacak!

Epic Games Rocket League full indir! Rocket League ücretsiz nasıl indirilir? ile ilgili etiketler Rocket League Epic Games Rocket League indir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.