Epic Games bu hafta bomba oyunla geliyor! İşte haftanın oyunu

Her perşembe kullanıcılarına ücretsiz oyun deneyimi suna Epic Games bu haftanın oyunun yayınladı. Ücretsiz olarak erişime açılan 160 TL değerindeki oyunu çok geç olmadan kütüphanenize ekleyin. İşte haftanın bomba oyunu...

Türkiye'nin en çok tercih edilen dijital oyun platformu her hafta ücretsiz oyunlarını süpriz bir şekilde kullanıcılarının beğenise sunuyor. Bu hafta erişime açılan ücretsiz oyun 160 TL değerindeki Bloons TD 6 Strateji ve kule savunması oyunudur. 

Oyuna ücretsiz bir şekide sahip olabilmek için öncelikle platformun anasayfasında yer alan 'Ücretsiz Oyunlar' bölümünden oyunu bulun ve tıklayın. Oyunun sayfasında yer alan 'Yükle' seçeneğine tıkladıktan sonra yönlendirileceğiniz yeni sayfada 'Sipariş Ver' diyerek oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Çok geç olmadan oyunu kütüphanenize eklemelisiniz. Aksi takdirde zamanı geçince oyuna erişemiyorsunuz. 

Müthiş Başarılı Atıcı Savunması Oyunu: Bloons TD 6

Muhteşem Maymun Atıcılar, yükseltmeler, Kahramanlar ve etkin yetenekleri harmanlayarak mükemmel savunmanı oluştur ve kalan son istilacı Bloon'ların her birini patlat!
Varolan en iyi strateji oyunuyla bitmeyen saatlere neden olan devasa ve sürekli genişleyen özelliklerin keyfini çıkaran diğer milyonlarca oyuncuya katıl.

Epic Games bu hafta bomba oyunla geliyor! İşte haftanın oyunu

-4 Oyunculu iş birliği! Genel veya özel oyunlarda 3 oyuncuya kadar her haritayı ve modu oyna.
Patron Etkinlikleri!

-Korkutucu Patron Bloon’lar en güçlü savunmalara bile meydan okur; onlarla tek başına veya 3 oyuncuya kadar iş birliği halinde savaş.

-Yolculuklar! Temaları, kuralları ve ödülleri ile bağlantılı 3 ila 5 harita serisinde savaş!

-Ganimet Mağazası! Maymunlarını, Bloon’ları, animasyonları, müziği ve daha fazlasını

-özelleştirmeni sağlayacak onlarca kozmetik eşyanın kilidini açmak için Ganimetler kazan!

 

 

 

Epic Games bu hafta bomba oyunla geliyor! İşte haftanın oyunu ile ilgili etiketler Epic Games
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.