Epic Games bu hafta 3 tane oyunu ücretsiz veriyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla oyun severleri sevindiren Epic Games'in bu haftaki oyunu belli oldu. Bu hafta 3 tane oyun ücretsiz! Henüz kütüphanenize eklemediyseniz acele edin. İşte o oyunlar...

Yılbaşı kampanyası süresince her gün ücretsiz oyunları kullanıcılarının beğenisine sunan Epic Games, yeni yıla girmemizle birlikte düzenine geri döndü. Her hafta perşembe günleri ücretsiz oyunları veren dijital oyun platformu Games'in bu haftaki oyunu belli oldu.

Bu hafta  Divine Knockout - Founders Edition, First Class Trouble ve Gamedec - Definitive Edition oyunları ücretsiz oldu. Oyunlar 19 Ocak saat 19.00'a kadar ücretsiz olacak. Belirtilen güne kadar eklemeniz gerekiyor aksi takdirde oyunlara erişemezsiniz. 

Divine Knockout - Founders Edition

Dünyanın tek 3. şahıs platform dövüşçüsünde tanrıları nakavt edin! Küçük ama kudretli bir efsane tanrısı olun, üç boyutun hepsinde savaşın ve üstün hüküm sürmek için arkadaşlarınızı haritadan silin.

 Epic Games bu hafta 3 tane oyunu ücretsiz veriyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Founders Edition ile şunların kilidini açacaksınız:

tam oyun
8 Tanrı
Epic Biohazard Sol Görünümü + Bonus Kozmetikler
Ek olarak, EGS'de SMITE'ta bir bonus alacaksınız:
Fırtınalı Chibi Susano Görünümü
Tanrı Susano ve Ses Paketi

First Class Trouble

First Class Trouble, oyuncuların bir felaketten sağ çıkmak için birlikte ve birbirlerine karşı çalışması gereken bir parti oyunudur. Amaç, lüks bir uzay yolcu gemisinin ölümcül yapay zekasını durdurmaktır. Bazı oyuncular, diğer oyunculara ihanet etmeye niyetli insan görünümlü katil robotlar olarak gizlice oynayan sahtekarlardır.

Epic Games bu hafta 3 tane oyunu ücretsiz veriyor! Bu fırsatı kaçırmayın! - Resim : 2

-Haydut AI'yı kapatmak için oyuncuların çeşitli işbirlikçi görevlerde iletişim kurarak ve koordine ederek geminin yeni bölgelerine gitmesi gerekecek.

-Yolcular olarak, Personoidlerin kimliklerini ortaya çıkarmak için ipuçları bulmalı ve arkanı kollamalısın. Onları ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa kullanın.

-Oyuncular, alanlar arasında Kişioidlerin kimliklerine oy verir ve onları hava kilidinden atar.
İnsan yolcuların arasına karışan Personoidler olarak yalan söyleyin, plan yapın ve aldatın.

Gamedec - Definitive Edition

Yeni bir karakter olarak sanal dünyalara dönün. Yeni karakterlerin yer aldığı ücretsiz paket, size her biri kendi konumunda benzersiz olan bir dizi yeni kişilik sunar. İyi Şanslar, Gamedec!

Epic Games bu hafta 3 tane oyunu ücretsiz veriyor! Bu fırsatı kaçırmayın! - Resim : 3

 

Epic Games bu hafta 3 tane oyunu ücretsiz veriyor! Bu fırsatı kaçırmayın! ile ilgili etiketler Epic Games
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.