EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz canlı yayında Binali Yıldırım'ı aradı!

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın konuğu olan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ı canlı yayında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz aradı. Telefonu yayın sırasında açan Binali Yıldırım ile EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın konuğu oldu ve gündeme dair soruları yanıtladı.

Ahmet Hakan'ın 'erken seçim' sorusuna, 'Erken seçim olma ihtimali yüzde sıfır" yanıtını veren Binali Yıldırım, sözlerini tamamladıktan sonra telefonunun sürekli çaldığını ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz'ın ısrarla kendisini aradığını söyledi. Hakan'ın "İsterseniz telefonu açabilirsiniz" sözü üzerine Binali Yıldırım, Yılmaz'ın aramasını yanıtladı. İkili arasında hem gülümseten bir diyalog yaşandı hem ciddi konular konuşuldu.

Binali Yıldırım, EPDK Başkanı Yılmaz'a, "O gün arz ettiğin hususlar bugün ciddi şekilde dikkate alındı ve Sayın Cumhurbaşkanımız gerekli talimatı verdi. Artık detayları bakanlık çalışacak sizlerle beraber." dedi. Bahsedilen konunun içeriği merak konusu oldu.

Yıldırım'ın EPDK Başkanı ile canlı yayında telefon görüşmesi yapmasını Ahmet Hakan, "Herhalde bu Türk televizyon tarihinde bir ilk" diye yorumladı.

"ERKEN SEÇİM OLMA İHTİMALİ YÜZDE SIFIR"

Öte yandan Yıldırım, "Erken seçim olma ihtimali yüzde sıfır. Erken seçimin bir faydası yok. Biz seçimden kaçan bir parti değiliz. Mutlaka yapılacak. Seçim takvimi işliyor. Bu sene geçecek, 2023'ün Haziran'ında gerçekleşecek. MHP, BBP ve biz seçimin süreci içerisinde yapılacağını kamuoyuyla paylaşmışız. Sürekli gündeme getirilmesi iyilik anlamına gelmez." açıklamasını da yaptı.

 

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz canlı yayında Binali Yıldırım'ı aradı! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım CNN Türk Ahmet Hakan epdk başkanı mustafa yılmaz canlı yayında telefon görüşmesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.