Enver Yücel, "EY Dünya Yılın Girişimcisi" yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek...

"EY Dünya Yılın Girişimcisi" yarışmasında bu yıl Türkiye'yi temsil edecek kişi belli oldu. EY Dünya Yılın Girişimcisi yarışmasında Türkiye'yi Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel temsil edecek. Yarışma bu yıl ilk kez sanal ortamda düzenlenecek.

Uluslararası denetim ve danışmanlık firması EY (Ernst & Young) tarafından 30 yılı aşkın süredir düzenlenen ve girişimcilik konusunda dünyanın en prestijli iş dünyası ödül programı olarak kabul edilen ‘EY Entrepreneur Of The Year - EY Yılın Girişimcisi’ programının dünya finalinde Türkiye'yi temsil edecek iş insanı belli oldu.

Türkiye’de “Yılın Girişimcisi” seçilen BAU Global Başkanı ve Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, 4 Haziran 2020 tarihinde KOVİD-19 pandemisi dolayısıyla sanal ortamda gerçekleşecek ‘EY Dünya Yılın Girişimcisi’ yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek.

Dünya genelinde 145 şehirde düzenlenen ödül programına 60’tan fazla ülkeden girişimci katılıyor. Ödül programının sonucunda seçilen dünya birincisi Https://Www.Ey.Com/En_gl/Weoy adresinden ilan edilecek...

Enver Yücel, "EY Dünya Yılın Girişimcisi" yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek... ile ilgili etiketler Bahçeşehir Üniversitesi enver yücel bahçeşehir uğur eğitim kurumları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.