Enver Aysever'in 'Fıtratı bozuk' göndermesine İsmail Saymaz'dan sert yanıt

Türkiye'de "sol" kesim arasında yeni bir moda başladı. Kendisini "muhalif" olarak tanımlayan isimler, yaşanan her olayda Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz'ın ismi üzerinden "sosyal mesaj" göndermeye başladı. Bu furyaya son olarak Birgün yazarı Enver Aysever de katıldı. Ancak bu kez İsmail Saymaz'ın yanıtı çok sert oldu

Rusya'nın Sesi Radyosu'ndaki görevinden geçtiğimiz günlerde uzaklaştırılan Birgün gazetesi yazarı Enver Aysever, dün köşesinde İrfan Değirmenci'nin Kanal D'den kovulması üzerine bir yazı kaleme aldı.

Yazısında Doğan Grubu'nda görev alan ve muhalif kimlikleri ile bilinen gazetecileri isim isim sayan Enver Aysever, Sedat Ergin, Gülse Birsel, Ayşe Arman, Şirin Payzın, Ahu Özyurt, Nevşin Mengü, Fikret Bila ve Ertuğrul Özkök'e oylarının rengini açıklama çağrısında bulundu.

Yazısında isim vermeden Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz'ı da "yalancı kahraman" olarak tanımlayan İsmail Saymaz, "Muhalefet rantını yiyen, zor dönemeçte gıkı çıkmayanlar… İnsanın “fıtrat”ı bozuk olunca er ya da geç yüzünü gösterir…" ifadelerini kullandı.

İSMAİL SAYMAZ'IN YANITI GECİKMEDİ

Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz Enver Aysever'in bu sözlerine aynı sertlikte yanıt verdi.

Aysever'in CHP'den milletvekili adaylık sürecini hayırlatan Saymaz, "Enver Aysever bana "Muhalefet rantını yiyen" diyor. Sen programın reklam arasında CHP'de koltuk kovalarken, ben sanık koltuğunda oturuyordum" diye yazdı.

Bilindiği gibi Enver Aysever, 201 yılında genel seçim öncesi, gazeteciliği bırakarak siyasete atılmıştı.

CHP PM üyesi Enver Aysever, İstanbul'da seçilemeyeceği sıradan aday gösterilince partideki görevlerinden istifa etmişti.

İsmail Saymaz ise bu dönemde bir kitabı ve bir haberindeki iddialar nedeniyle 107 yıl hapisle yargılanıyordu.

Enver Aysever'in 'Fıtratı bozuk' göndermesine İsmail Saymaz'dan sert yanıt ile ilgili etiketler İsmail Saymaz enver aysever polemik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.