Enver Aysever'den İmamoğlu'nun Umre fotoğrafı için çarpıcı yorum: "Sen Alevisin, Erdoğan ile yarışamazsın diyor"

CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Enver Aysever, Ekrem İmamoğlu'nun umre ziyareti ve kamuoyuna servis edilen fotoğraflarını değerlendirdi. Aysever, İmamoğlu'nun umre fotoğraflarının Kılıçdaroğlu'na mesaj olduğunu söyledi, "Sen Dersimli bir Alevisin, Erdoğan ile sen yarışamazsın demek istiyor." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'le "adaylık" için yakınlaşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Umre ziyaretini değerlendiren Aysever “Ekrem İmamoğlu diyor ki; "Ben Karadenizli, alnı secdeye değmiş bir sünniyim. Erdoğan ile ben yarışırım, sen Dersimli bir alevisin, yarışamazsın." Bu fotoğrafı ben öyle okuyorum.” dedi.

“KILIÇDAROĞLU İMAMOĞLU'NUN SİYASİ KARİYERİNİ BİTİREBİLİR”

Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun en büyük rakiplerinden olan ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'le "adaylık" için yakınlaşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için şok bir iddia ortaya atıldı. CHP yandaşı gazeteci Enver Aysever, Kılıçdaroğlu'nun kinci biri olduğunun altını çizerek CHP lideri ile İmamoğlu arasında yaşanacak bir savaşa dikkat çekti. Aysever, CHP liderinin İmamoğlu'nun siyasi kariyerini bitirebileceğini iddia etti.

 

 

Enver Aysever'den İmamoğlu'nun Umre fotoğrafı için çarpıcı yorum: "Sen Alevisin, Erdoğan ile yarışamazsın diyor" ile ilgili etiketler Enver Aysever CHP Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.