Enver Aysever'den Halk TV'ye geçen Ekrem Açıkel'e tepki: "Bu kişiyi aklamak için kim Halk TV'ye aldı?"

Bir dönem FETÖ'cü savcılarla Fenerbahçe'ye kumpas kurmakla suçlanan Ekrem Açıkel, Halk TV'ye geçtiğini duyurmuştu... Enver Aysever, sosyal medya hesabından tepki gösterdi...

TGRT'nin eski sunucusu Ekrem Açıkel, Halk TV'ye geçiğini duyurmuştu. Ekrem Açıkel 3 Temmuz şike sürecinde FETÖ'cü savcılarla birlikte Fenerbahce'ye kumpas kurmakla suçlanmıştı. 

ENVER AYSEVER TEPKİ GÖSTERDİ

Enver Aysever, Ekrem Açıkel'in Halk TV'ye geçmesine tepki göstererek şu paylaşımda bulundu:

"Tüm duyarlı insanları ve özellikle #Fenerbahçelileri tepki vermeye davet ediyorum. 3 Temmuz’un mimarı, tetikçisi, kumpasın medya sorumlusu #AzizYıldırım ve yöneticilerin hapis yatmasına neden olan bu kişiyi aklamak için kim #Halktv’ye aldı? Bu doğrudan #fenerbahçe düşmanlığıdır!" açıklamasında bulundu. 

 

Enver Aysever'den Halk TV'ye geçen Ekrem Açıkel'e tepki: "Bu kişiyi aklamak için kim Halk TV'ye aldı?"

Enver Aysever'den Halk TV'ye geçen Ekrem Açıkel'e tepki: "Bu kişiyi aklamak için kim Halk TV'ye aldı?" ile ilgili etiketler Enver Aysever Halk TV
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.