Enver Aysever ve Ahmet Ercan'dan skandal sözler! Depremzedeler can çekişirken onlar iktidarı eleştirdi

Gazeteci Enver Aysever ve Prof. Dr. Ahmet Ercan sosyal medya üzerinden yaptıkları yayında tüm Türkiye'yi yasa boğan depremle ilgili konuştu. Aysever ve Ercan meydana gelen depremlerden ve depremlerin yıkıcı etkisinden iktidarı sorumlu tuttu. Aysever ve Ercan yıkıcı depremlerin meydana geldiği ülkelerde 'Siyasal İslam' olduğunu söyledi. Skandal sözlere imza atan ikili doğal afet üzerinden siyaset yapmaya ve depremzedelerin acılarını göz ardı etmeye çekinmedi.

Gazeteci Enver Aysever, Prof. Dr. Ahmet Ercan ile birlikte yaptığı yayında deprem ile ilgili konuştu. Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden iktidarı sorumlu tutan Aysever ve konuğu Ercan, ''Depremin ortak noktası Siyasal İslam'' diyerek deprem üzerinden siyaset yaptı.

''YIKICI DEPREMLERİN YAŞANDIĞI ÜLKELERİN ORTAK ÖZELLİĞİ: SİYASAL İSLAM''

Gazeteci Enver Aysever ile Prof. Dr. Ahmet Ercan sosyal medya üzerinden yaptıkları yayında deprem ile ilgili konuştu. Aysever ve Ercan Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden iktidarı sorumlu tuttu. Ercan, ''Depremde en çok yıkıma şahit olan ülkeleri sana sayacağım. Sende bana bu ülkelerin ortak özelliklerini söyleceksin.'' dedi ve ülkelerin isimlerini saydı. Ercan'ın saydığı ülkeler arasında Endonezya, Bangladeş, Hindistan'ın kuzeyi, Afganistan, Pakistan, İran ve Türkiye vardı. Enver Aysever ise bu ülkelerin ortak özelliklerinin ''Siyasal İslam'' olduğunu söyledi.

''TAKDİR-İ İLAHİ DEĞİL, TAKDİR- SİYASİ''

Ercan, ''Aynen öyle. Dolayısıyla kadercilik ve yazgıcılık. Şuan da da tüm televizyon kanallarında 'Allah korusun', 'Deprem takdir-i ilahidir', 'Yapacak birşey yok', 'Devletimiz büyüktür', Yaralarınız en kısa zamanda sarılacaktır' deniliyor. Deprem takdir-i ilahi değil, takdir-i siyasidir.'' dedi.

 

Enver Aysever ve Ahmet Ercan'dan skandal sözler! Depremzedeler can çekişirken onlar iktidarı eleştirdi ile ilgili etiketler Enver Aysever Ahmet Ercan deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.