Enver Aysever hakkında çıkan iddiaları yanıtladı

Gazeteci Enver Aysever, Mudanya Belediyesi'nden danışmanlık için 70 bin lira alacağı iddialarıyla ilgili "Şimdi Mudanya ilgili kampanya başladı. İki yıla yakın her cuma yaptığım atölye çalışmasıyla ilgili kampanya başladı. Emeğim karşılığı ayda alınan sekiz bin lira konu edildi" dedi. Aysever, yaptığı açıklamada aktif olarak yaptığı çalışmaları sıraladı.

Gazeteci Enver Aysever, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Mudanya Belediyesi'nden 70 bin lira alacağı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Son dönemde kendisi aleyhine kampanya yürütüldüğünü savunan Aysever, "Şimdi Mudanya ilgili kampanya başladı. İki yıla yakın her cuma yaptığım atölye çalışmasıyla ilgili kampanya başladı. Emeğim karşılığı ayda alınan sekiz bin lira konu edildi" şeklinde konuştu.

Aysever, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Değerli dostlar kim neden düğmeye bastı bilmiyorum ama güne yine memleketin en önemli meselesi benim yaptığım çalışmalarmış gibi TT listesinde başladım.

Sayın Tunç Soyer açıklamasında ayrıntı vermediği için girmediğim ihale, almadığım ücret üzerinden karalama kampanyası yürüdü.

Sayın Soyer’i arayıp düzeltilmesini rica ettim. Halen de bekliyorum hakikatin kamuoyuna aktarılmasını. Şimdi Mudanya ilgili kampanya başladı. İki yıla yakın her cuma yaptığım atölye çalışmasıyla ilgili kampanya başladı. Emeğim karşılığı ayda alınan sekiz bin lira konu edildi.

Kendi sosyal medya hesaplarımdan edebiyat atölye çalışmalarını zaten ben duyurdum. Mersin’de dört ay aynı çalışmayı yaptım. Benzer çalışmayı pek çok yazar, sanatçı yapmaktadır. Bu rastlantı olamaz.

Tiyatrolar turnelere, festivallere katılır, ben de tiyatroda görev yaptım herkes gibi gösterilerde bulundum. Kültür sanat dünyasının üyesi olarak her çalışan gibi emeğimi aldım. Söz edilen rakamlar asla doğru değildir. Sayın Tunç Soyer maalesef süreci açıklamayarak kuşku yarattı.

Şu anda TV Kadıköy çalışanıyım görevimi sürdürüyorum. Yazarlık, tv programcılığı, atölye çalışması, tiyatro dışında faaliyetim yoktur. Geçen hafta yapılan gözaltının da rastlantı olduğuna inanmak istiyorum. Medyada arkadaşlara çağrımdır herkes mal varlığını açıklasın."

Enver Aysever hakkında çıkan iddiaları yanıtladı ile ilgili etiketler İzmir Mudanya enver ysever atölye ücret
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.