Enver Aysever, bir süre çalışıp kovulduğu Halk TV'nin kapatılmasını istedi!

Her fırsatta özgürlük naraları atan CHP medyasında kin ve nefret furyası dikkatlerden kaçmıyor. Gazeteci Enver Aysever, bir süre program yapıp kovulduğu Halk TV'nin kapatılmasından mutlu olacağını söyledi.

CHP medyasında kin ve nefret furyası hız kesmeden devam ediyor. Lafa gelince özgür basın, demokrasi ve çok seslilik naraları atan muhalif isimlerin birbirlerine bile tahammül edemediği ibretle izleniyor.

Tele 1'de program yapan Enver Aysever, kovulduğu Halk TV'nin kapatılmasını istedi.

"BENİ ENGELLEMEKLE UTANÇ TABLOSU DEĞİŞECEK Mİ?"

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu tarafından sosyal medyada engel yiyen Enver Aysever, Twitter'dan şu paylaşımı yaptı: 

Adında Halk olan televizyonun patronu (eskiden kardeş sandığım) MahiroğluCafer beni engellemiş. 1- Takip etmiyordum kendisini 2- Beni engellemekle Gökmen’in, Suat’ın gidiş nedenlerini, Salim beyin açıkça dile getirdiği utanç tablosu değişecek mi?

HALK TV KAPATILIRSA AYSEVER MUTLULUKTAN UÇACAK

Bu paylaşımın altına yapılan "Adında 'Halk' olan televizyonu bir daha açılmamak üzere kapatsalar sanırım mutluluktan uçarsınız." yorumuna Aysever "Evet" yanıtını verdi. 

Enver Aysever, bir süre çalışıp kovulduğu Halk TV'nin kapatılmasını istedi!

LAFA GELİNCE ÖZGÜRLÜKÇÜ...

Aysever, Halk TV'den kovulurken "Her mahallenin ağası var. Bu ağalar da çeşitli biçimlere, kılıklara girmiş patronlar. Bu çeşitli biçimlere girmiş patronlar çoğulcu demokratik yapıyı istemiyorlar. Çok sesli bir medyayı istemiyorlar. Dahası hakiki bir muhalefeti istemiyorlar." ifadelerini kullanmıştı. Demokrasiden, çok seslilikten bahseden Aysever'in Halk TV'nin kapatılmasından memnuniyet duyacağını söylemesi "Bu ne yaman çelişki" yorumlarına neden oldu. 

 

Enver Aysever, bir süre çalışıp kovulduğu Halk TV'nin kapatılmasını istedi! ile ilgili etiketler Halk TV CHP MEDYASI enver aysever
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.