Ensest ilişkide bomba iddia... Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu'nun ilişkisi 14 yaşındayken başlamış!

Eşi Hande Bermek'i öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile aldattığı ortaya çıkan Murat Başoğlu hakkında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Murat Başoğlu-Burcu Başoğlu davasında müdahil olacak.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre Bodrum’da bir teknede öpüşürken görüntülenen Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

twetwetwetwe
Eşi Hande Bermek'i öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile aldattığı ortaya çıkan Murat Başoğlu hakkında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Geçtiğimiz yıl katıldığı bir TV programında "Sevgilim diye yazdıkları kişi benim öz yeğenim, böyle bir şey olabilir mi?" diyen Başoğlu'nun Karadayı ile yıllardır birlikte olduğu iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre 49 yaşındaki oyuncu, yeğeniyle kirli ilişki yaşamaya Karadayı 14 yaşındayken başladı.

YÜZ KIZARTAN İDDİALAR

Kendisinden 15 yaş büyük amcasıyla yıllarca gizli gizli birlikte olduğu öne sürülen ve eşi Sarkan Kabadayı tarafından boşanmak için mahkemeye verilen Burcu Kabadayı hakkında da sosyal medyada bazı dedikodular dolanıyor.

Eşinin 2 milyon dolar tazminat talep ettiği Kabadayı'nın iddiaya göre ilk evliliği de amcasıyla yaşadığı 'ensest ilişki' yüzünden bitti.

'MURAT BAŞOĞLU KONUSUNA BAKANLIK EL ATACAK MI?'

Duyumlara göre Bakan Fatma Betül Sayan Kaya yaşanan bu ensest ilişkiden çok rahatsızmış.

Semercioğlu ayrıca köşesinde Başoğlu'na bir de tavsiye de bulundu: 'Gerçekten de artık yok olman ve başka bir hayata başlaman herkes için en doğrusu olacak.'

AİLE BAKANLIĞI SKANDALA EL ATTI!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Murat Başoğlu-Burcu Başoğlu davasında müdahil olacak.

Ensest ilişkide bomba iddia... Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu'nun ilişkisi 14 yaşındayken başlamış! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu yeğeni burcu başoğlu kabadayı ensest
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.