Enrique Iglesias öpüşme videosunu izle!

Enrique Iglesias'ın öpüştüğü görüntüler magazin gündemine bomba gibi düştü. Her konserinde yaptığı gibi seyirciler arasından seçtiği güzel bir kızla dans etme geleneği yine gerçekleştirildi. Sahne çıkan kızla öpüşmeye başlayan Enrique Iglesias'ın görüntüleri araştırılmaya başlandı. İşte Enrique Iglesias'ın öpüşme videosunu izle! Detaylar haberimizde...

Enrique Iglesias'ın öpüşme videosunu izle! 43 yaşındaki şarkıcı Enrique Iglesias, konserinde seyirciler arasından seçtiği güzel bir kızla dans etti. Konserde güzel hayranıyla öpüşmeye başlayan Iglesias'ın görüntüleri ise internette araştırılmaya başlandı. İşte Enrique Iglesias'ın öpüşme videosunu izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Enrique Iglesias öpüşme videosunu izle!

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı Enrique Iglesias, her konserinde olduğu gibi Ukrayna'daki konserinde de seyirciler arasından seçtiği güzel kızı sahneye alarak dans etti.

Kısa bir süre dans eden Iglesias ve güzel hayranı sahnede ateşli bir şekilde öpüşmeye başladı.

Yakışıklı şarkıcının 2001 yılından bu yana tenisçi Anna Kournikova ile birlikte olduğu biliniyor.

Hatta çift geçtiğimiz Aralık ayında ikiz bebeklerini kucaklarına almıştı.

 Enrique Iglesias

Enrique Miguel Iglesias Preysler (d. 8 Mayıs 1975; Madrid), Grammy ve Latin Grammy sahibi şarkıcı, aktör, model ve söz yazarı. Dünya çapında 70.000.000'dan fazla albümü satmıştır.[kaynak belirtilmeli] Bu da onu Dünya'da en çok satan İspanyol şarkıcıların arasına sokmuştur.

Florida çıkışlı bir şarkıcıdır, oyuncudur ve milyonlarca albüm satışına sahiptir. 116 Platin,227 altın plak ödülüne sahiptir. '1996 Grammy En İyi Latin Uyruklu Şarkıcı', '1997 Billboard Dergisi Yılın Albümü', WMA'nın 'En çok albümü satılan Latin sanatçı', 8 'Premio Lo Nuestro' ödülü, 2 'ACE Yılın Sanatçısı' ödülü ve 2 'ASCAP En İyi Sanatçı ödülü' almıştır. Toplam 54 uluslararası ödül ile Enrique Iglesias,sadece latin ülkelerinde değil tüm dünyada ilgi görmüştür. Toplamda 390 tane ödüle sahiptir. Iglesias, 2010 yılında Pitbull ile I Like It şarkısında düet yaptı.Ama şarkıcının en çok olay yaratan şarkısı 2011 yılında çıkardığı Tonight (I'm Lovin' You)'dur. Iglesias, bu parçada Ludacris ve Dj Frank E ile düet yapmıştır.

İspanyol şarkıcı Iglesias, Julio Iglesias'ın ve Filipino-mestizo, Filipina socialite ve Hola! magazin dergileri muhabiri Isabel Preysler'ın oğludur. Ayrıca Chabeli Iglesias'ın ve Julio José Iglesias'ın kardeşidir ve Tamara Falcó ve Ana Boyer anne tarafından üvey kardeşidir ve Miguel Alejandro, Rodrigo, Cristina , Victoria Iglesias'a da baba tarafından üvey kardeştir.

Enrique ilk albümünü çıkarmaya karar verdiğinde 17 yaşındaydı. Ailesinden bile sakladığı bu planını 3 sene sonra uygulayabildi ve 20 yaşında kendi adını taşıyan 'Enrique Iglesias' adlı ilk albümünü çıkardı. Böylelikle müzik piyasasına girmiş oldu. Çok kısa bir sürede bir milyonu aşan satışlarla albüm, çıkışından 3 hafta sonra Iglesias'a bir de Altın Plak ödülü getirdi. Bu albüm 6 milyona yakın satarak başarılı oldu.

1997 Ocak'ında çıkardığı 'Vivir' albümü de dünya çapında 5 milyondan fazla sattı. Amerika'da 2 Platin Plak ve RIAA (Recording Industry Association of America - Amerika Kayıt Endüstrisi Derneği) tarafından sertifika ile ödüllendirildi. Parçalarından dokuzu ünlü radyo istasyonları tarafından listebaşı olarak gösterilirken Enrique Iglesias hayal bile edemediği başarıları kazanmış oldu.

3 yıllık sürede çıkardığı iki albüm 'Enrique Iglesias' ve 'Vivir' on milyondan fazla kişiye ulaştı. Grammy'nin 'En İyi Latin Pop Sanatçısı' seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

Single çalışmaları ile Amerika ve 18 Avrupa ülkesinde yayınlanan Billboard Magazine dergisinin listesinde üst sıralarda yer aldı.

Bestelerini İtalyanca, Portekizce ve İspanyolca yaparak önce kendini bu ülkelerde kanıtladı. Ardından çok kısa bir sürede ünü tüm dünyaya yayıldı.

1997'de ilk dünya turnesine çıktı. 13 ülkede 78 konser içeren turne tam 720.000 kişiye ulaştı.

Enrique Iglesias, önemli uluslararası başarılar elde etmiştir. '1996 Grammy En İyi Latin Uyruklu Şarkıcı', '1997 Billboard Dergisi Yılın Albümü', WMA'nın 'En çok albümü satılan Latin sanatçı', 7 'Premio Lo Nuestro' ödülü, 2 'ACE Yılın Sanatçısı' ödülü ve 2 'ASCAP En İyi Sanatçı ödülü' bunlardan bazılarıdır. Toplam 26 uluslararası ödülü sahiptir.

Iglesias, Amerika ve Avrupa'daki muhteşem başarıların ardından Asya'da da büyük başarılar kazandı. Tayvan, Tayland, Singapur gibi ülkelerde çeşitli müzik ödülleri kazanırken tam 250 derginin kapağında yer aldı, 190 televizyon programının ilk konusu oldu.

Enrique Iglesias, sanatı , şarkıları ile uluslararası platformda çok beğenilen birisidir.

 Iglesias'ın albüm satışları 70 milyonu geçmiştir. Bu onu dünyadaki en iyi satan ispanyol müzisyenlerin arasında sokmuştur.

Iglesias şarkı yazarı Guy Chambers'a "Un Nuovo Giorno" isimli şarkıyı yazdırmış ve ilk single'ını Andrea Bocelli ile ilk albümünü çıkarmıştır.Şarkı daha sonra İngilizceye "First Day Of My Life" olarak çevrilmiştir ve Melanie Chisholm tarafından kayıt edilmiştir. Bu şarkı avrupadaki en büyük hitler arasına girmiştir ve birçok ülkede birinci sıraya oturmuştur. Iglesias'ın yardım ettiği 4 şarkı, ingiliz grup The Hollies'in şu anki albümünde yer almaktadır. Iglesias birçok kez şarkıcılığı bıraktığı zaman, diğer şarkıcılara prodüktör olmak istediğini belirtmektedir.

Iglesias ayrıca aktörlük yapmaktadır. Antonio Banderas, Salma Hayek ve Johnny Depp' ile başrollerini paylaştığı (Bir Zamanlar Meksika'da) Once Upon a Time in Mexico filminde bozuk ağızlı silah piskopatı Lorenzo'yu canlandırmıştır. Eğer ona uyan küçük roller olursa yine sinema filmlerinde oynamaya hazır olduğunu söylemektedir.

Iglesias ayrıca dünya turunda ona sponsor olan Pepsi reklamında kötü Romalı imparatoru oynamıştır.Yanında ise durumu lehine çeviren Britney Spears, Beyoncé ve P!nk ile oynamıştır.

Haziran 2000 de radio dj'i Howard Stern Iglesias'ın çıplak ve kötü bir sesle seslendirdiği "Rhythm Divine" şarkısını bulduğunu açıklamış ve bu gülünç şarkı haftalarca radio programına konu olmuş[kaynak belirtilmeli]ve Iglesias'ın stüdyo dışında çıplak sesinin iğrenç olduğu polemiğine girmiştir. Bunun üstüne Iglesias hemen New York'a uçmuş ve Stern'in programına katılarak "Rhythm Divine" ve "Be With You" şarkılarını akustik versiyonunu canlı söylemiştir. Bundan sonra Stern yersiz eleştirilerini kesmiştir.2010 senesinde çıkardığı Euphoria adındaki albümünün hayatındaki en güzel albüm olmadığını fakat gerçekten güzel bir albüm olduğunu belirtmiş ve bu albümünü ölmüş olan köpeği Grammy'ye adamıştır.

ESCAPE
2001'de Escape albümünü piyasaya sürdü. Birçok latin şarkıcı ingilizce albüm çıkardıktan sonra satış grafikleri düşmesine rağmen Iglesias daha fazla satmaya devam etti. albümün ilk single'ı olan "Hero" (kahraman) , ingiltere'de ve diğer ülkelerde birinci sıraya yerleşti . Bütün albümdeki parçaların yazılmasında Enrique yardım etmiştir.

Escape onun en büyük ticari başarısıdır. Satışın başlamasından hemen sonra Michael Jackson'un albümü Invincible yi geçmiştir.Single'lar "Escape" ve "Don't Turn Off the Lights" radyolarda çalınan tek şarkı haline geldi , Kuzey amerika ve diğer yerlerde de bu başarıyı yakalamış en üst sıralarda yer almıştır. albümün ikinci versiyonu olan kaset tüm dünyada aynı anda satışa sunuldu ve maybe şarkısının yeni versiyonu bu kasette yer almıştır. ayrıca bu kasette Lionel Richie ile birlikte To love A Woman şarkısının düetide yer almaktadır.

"One-Night Stand World Tour" isimli dünya turuyla bu başarısını perçinlemiş oldu. Dünya turu 16 ülkede 50 konserle süslendi.Romanya'daki konseri MTV Romanya'da naklen verilen ilk konser olmuştur.

Dünya turunun ikinci ayağı olan "Don't Turn Off the Lights" 2002 yazında sona erdi. Birçok ülkede bütün biletler tükenmişti.

Quizás Kendi ana diline dönerek yine en iyi satış grafiğini 2002'de yapmıştır. Iglesias bu sefer dördüncü albümünü kendi dilinde çıkarmaya karar vermiş ismiQuizás (Belki) idi. Bu önceki ispanyol albümlerinden daha fiyakalıydı ve daha ilgi çekici şarkılar içeriyordu. Albüm ismi olan şarkı o sırada ilişkileri gerilmiş olan ünlü babasıyla ilgiliydi.

Albüm listelere 12. sıradan başladı ve bu ispanyolca bir albüm için en yüksek giriş sırasıydı. Quizás bir haftada 1 milyon sattı , ve bu onu 5 yıl için en hızlı satış yapan ispanyolca albümler arasına aldı. 3 single bu albümden çıktı ve hepsi Latin listelerini en üst sırada tamamladı, bu Iglesias'a tamamında 16 kez 1. sıraya oturma şansını verdi.Son single'ı olan "Para Que la Vida", 1 milyon kez radyolarda döndü , sadece ispanyolca bir şarkı bu başarıyı elde etti.2003 senesinde “7” adlı 7. stüdyo albümünü hayranlarına ulaştıran Enrique Iglesias, bu albümle İngilizce sözlere geri dönüş yaptı. Albümün prodüktörlüğünde Iglesias ile birlikte Jimmy Iovine bulunurken, sanatçı albüm hakkında verdiği demeçlerde en içten sounduna ulaşmaya çalıştığını belirtti. Amerika listelerinde 31 numara olan albümde yer alan “Not In Love” parçasına yapılan remix’de Kelis ile düet yapan müzisyen, bu single ile Dünya Dans Listeleri’ne girmeyi başardı.

“7” albümü sonrası dünya turnesine çıkan Enrique Iglesias, Amerika’da gerçekleştirdiği 12 performans sonrası Hindistan, Mısır, Singapur, Güney Afrika ve Avustralya'da hayranlarıyla buluştu.

12 Haziran 2007 tarihinde “Insomniac” adlı albümünü yayımlayan Enrique Iglesias, albümün prodüksiyonunda John Shanks, Kristian Lundin, Sean Garrett ve Stargate gibi isimlerle bir araya geldi. Albümde yer alan “Push” adlı parçada Lil Wayne ile düet yapan sanatçı, albümden ilk single’ı “Do You Know? (The Ping Pong Song)” adlı parçaya seçti. Amerika Latin listelerinde zirveye yerleşen single, Amerika listelerinde ise 21 numara olurken, İngiltere listelerinde ise 3 numaraya kadar çıktı. Ardından piyasaya sürülen "Tired of Being Sorry", "Somebody's Me" ve "Push (feat. Lil Wayne)" single'ları da listelerde üst sıralarda yer aldı.

Sanatçı 2008 senesinde o zamana kadar zirveye çıkmış on yedi şarkısını, iki yeni şarkıyla birlikte (Enrique Iglesias: 95/08 Exitos)"Enrique Iglesias: 95/08 Exitos" albümünde topladı. Bu toplamadan seçilen ilk single "Dónde Están Corazón" parçasına geldi. Bu parça, aynı zamanda sanatçının listelerde bir numaraya çıkan 18. single'ı oldu.

The video to the song "Quizás" was the first Spanish-language video to be added to the selection on MTV's popular show Total Request Live. Iglesias performed the song on The Tonight Show with Jay Leno, becoming the first to sing a Spanish song on the show, and opening doors for other artists such as Ricky Martin, Juanes ve Jorge Drexler to perform their Spanish material. Iglesias included songs from Quizás in his "Don't Turn Off the Lights Tour", and the album went on to win a Latin Grammy for Best Pop Vocal Album.

Enrique Iglesias öpüşme videosunu izle! ile ilgili etiketler Enrique Iglesias opüşme videosu izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.