Enpara.com sahibi kim? Güvenilir mi?

Enpara.com kimin sitesi? Alışıla gelen bankacılık ürün ve hizmetleri, teknolojiyle evrim geçiriyor. Geleneksel bankacılık sistemi yerini teknolojiyle harmanlanan ve şubeleri ortadan kaldıran yeni bir sisteme bırakıyor. Ülkemizde Finansbank’ın hayata geçirdiği Enpara.com da şubesiz, dijital bankacılıkta büyük bir milat oldu. Enpara.com sitesinin sahibinin kim olduğu, söz konusu sitenin güvenilir olup olmadığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Enpara.com kimin? Detaylar haberimizde...

Enpara.com'un müşterilerine sağladığı avantajlar ve hizmet özellikleri bakımından oldukça rağbet gören bir internet sitesidir. Enpara.com sitesinin sahibinin kim olduğu, söz konusu sitenin güvenilir olup olmadığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Enpara.com kimin? Ayrıntılar haberimizde...

Enpara.com, Ekim 2012’de QNB Finansbank tarafından kurulan, tüm hizmetlerini sadece dijital kanallar üzerinden sunan ve bugün yüzbinlerce "mutlu" müşterisi olan Türkiye’nin ilk şubesiz dijital bankasıdır.

Enpara’dan hesap açmak için hizmetin resmi web sayfası  olan finansbank.enpara.com adresine girerek kısa bir form doldurmanız gerekiyor. Formda nüfus cüzdanı bilgilerinizin yanı sıra adres bilgileriniz isteniyor.

Müşteri formunu doldurduktan sonra Enpara’nın çağrı merkezinden aranıyorsunuz ve bilgileriniz teyit ediliyor. Sonrasında talep ettiğiniz ev ya da ofis gibi herhangi bir adreste kararlaştırdığınız tarih ve saatte sizi ziyaret ediyorlar.

Ziyaret sırasında kısa bir sözleşme imzalıyorsunuz ve bankacılık işlemlerinizde kullanabileceğiniz kartınız, Encard tarafınıza teslim ediliyor. Ayrıca müşteri temsilcisi ürün ve hizmetler konusunda sizi bilgilendirerek, sorularınızı cevaplıyor.

Bankacılık işlemleriniz için masraf ödemiyorsunuz

Enpara’ya şube masrafı oluşturmadığınız için yaptığınız bankacılık işlemleri için hiçbir şekilde masraf ödemiyorsunuz. Enpara’da para transfer ücreti (EFT/Havale), hesap işletim ücreti gibi masraflar bulunmuyor. İhtiyacınız olursa, kredi için bile masraf çıkmıyor.

Enpara.com sahibi kim? Güvenilir mi? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.