Enner Valencia ve Min Jae-Kim, Antalspor maçında görev alabilecek

Bu akşam Uefa Avrupa Ligi'nde Helsinki'yi sahasında ağırlayacak Fenerbahçe'nin Portekizli hocası Vitor Pereira'ya iki müjdeli haber geldi... Helsinki kadrosunda yer almayan Güney Koreli stoper Min Jae-Kim'in lisansı çıkarılırken, Antalyaspor maçında görev alabileceği belirtildi. Sakatlığı atlatan Enner Valencia da maçta görev alabilecek.

Süper Lig'in ilk haftasında, yeni sezona Balotelli ve Belhanda gibi flaş transferlerle giren Adana Demirspor'u Mesut Özil'in golüyle mağlup eden Fenerbahçe'ye iki müjdeli haber geldi.

Bu akşam UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Finlandiya temsilcisi Helsinki'yi sahasında konuk edecek Sarı-Lacivetliler'de, Çin’in Pekin Guoan takımından transfer edilen Güney Koreli stoper Min-Jae Kim’in lisansı çıkartıldı. 24 yaşındaki stoperin, şans verilmesi halinde Antalyaspor maçında görev alabileceği öğrenildi.

Süper Lig'in ilk maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Enner Valencia'nın da Antalyaspor karşılaşmasında forma giyebileceği belirtildi. Ekvadorlu futbolcu, Helsinki maçının kadrosunda yer almıyor.

ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU'NA EDA ERDEM RESMİ

CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası B Grubu'ndaki ilk maçında dün akşam Romanya'yı 3-1 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ve Fenerbahçe Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem'in grafiti resmi Şükrü Saraçoğlu Stadı’nın yanında yer aldı.

Enner Valencia ve Min Jae-Kim, Antalspor maçında görev alabilecek

ÜNİFEB Mezunlar Derneği tarafından yapılan resimde Eda Erdem’in klasikleşmiş sevinç pozu resmedildi.

Enner Valencia ve Min Jae-Kim, Antalspor maçında görev alabilecek - Resim : 2

 

Enner Valencia ve Min Jae-Kim, Antalspor maçında görev alabilecek ile ilgili etiketler Fenerbahçe Enner Valencia Min-Jae Kim Eda Erdem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.