Enkazdan çıkarılan not yürekleri dağladı

İzmir'de yaşanan depremin ardından enkaz altında kalan Ali Çağın Kaygusuz yaşamını yitirdi. Bir dönem Süper Lig ekibi Göztepe'de staj yapan Kaygusuz'un eşyalarının arasından çıkan not ise duygulandırdı.

Süper Lig ekibi Göztepe, bir dönem kulüpte staj yapan Ali Çağın Kaygusuz'un İzmir'de yaşanan depremin ardından hayatını kaybettiğini açıkladı.

Göztepe'den yapılan açıklamada ''Başımız sağ olsun. Kardeşimiz Ali’yi, Ali Kaygusuz’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ali’ye Allah’tan rahmet, camiamıza ve ailesine sabırlar diliyoruz.'' sözleri kullanıldı.

Ali Çağın Kaygusuz'a ait el yazıları, Göztepe tişörtü ve anı olarak sakladığı Göztepe maçlarının biletleri Bayraklı'da yıkılan Doğanlar Apartmanı'ndaki enkaz altından arama kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı.

Bulunan notta, "Zaman ki sonsuzdur, bitmemiş şiirler gibidir" yazdığı görüldü.

Enkazdan çıkarılan not yürekleri dağladı

Enkazdan çıkarılan not yürekleri dağladı ile ilgili etiketler Göztepe deprem İzmir vefat not
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.