Enkazdan çıkarılan 12 yaşındaki Cihan'a Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu moral verdi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalan ve 62 saat sonra çıkarılan Cihan Emir Parlak'a Galatasaraylı oyuncular Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu moral verdi.

Enkazdan 62 çıkarılan Galatasaray taraftarı 12 yaşındaki Cihan Emir, Sarı-Kırmızılı oyuncular Fernando Muslera ve Kerem Aktüroğlu ile görüntülü görüştü. Kulübün sosyal medya hesabından o anların görüntüleri paylaşılarak, "Kaptanlarımız Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu, genç taraftarımız Cihan Emir’e moral verdi. Daha güçlü olacaksın Cihan" notu düşüldü.

İHA

Enkazdan çıkarılan 12 yaşındaki Cihan'a Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu moral verdi! ile ilgili etiketler Fernando Muslera Galatasaray deprem Kerem Aktürkoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.