Enkaz altından acı haber! Haluk Levent'in kuzeni hayatını kaybetti

AHBAP Derneği ekibiyle birlikte deprem bölgelerine yardım götüren şarkıcı Haluk Levent'in enkaz altında kalan genç yaştaki kuzeninden acı haber geldi. Haluk Levent'in kuzeni Berke Dönbak depremde hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyülüğündeki depremler 10 ilde yıkıma neden oldu. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken çok sayıda vatandaş ise hayatını kaybetti. Bir acı haber de sanatçı Haluk Levent'ten geldi.

AHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda kuzeninin enkaz altında kaldığını ve hayatını kaybettiğini duyurdu.

''KURTARILAMADI...''

Enkazda kuzenini kaybeden Levent sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Ahh ya ahh! Küçük kuzenim Güven Dönbak enkaz altında kaldı. Kurtarılamadı."

haluk levent

Acı haberin ardından yeni bir paylaşımda bulunan Haluk Levent, yoğun telefon trafiği ve bulunduğu bölgedeki yardım çalışmalarının yoğunluğundan dolayı kuzeninin ismini yanlış yazdığını belirtti. ''Bağışla beni Berke’m!'' diyen Levent, şu ifadeleri kullandı:

''Saniyede çalan telefonlardan , koordinasyon merkezine saniyede bir gelen ihtiyaç sahiplerinden ve bulunduğum yerdeki kargaşadan dolayı Berke’nin yerine Güven’in ismini yapıp twit attım Bağışla beni Berke’m! Seni kurtaramadım bağışla. Annen enkazdan kurtuldu. Berkem nerde diyor :(''

haluk levent

 

Enkaz altından acı haber! Haluk Levent'in kuzeni hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Haluk Levent deprem Hatay Kahramanmaraş AHBAP
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.