Enkaz altındaki depremzedeyi arayıp dalga geçtiler!

Bu kadarı da pes dedirtti! Enkaz altındaki depremzedeyi arayıp kendileri AFAD kurtarma ekibinden gösteren bir vicdansız grup depremzedeyle dalga geçtiler. İnsanların umutlarıyla ve yaşamlarıyla adeta oynayan bu duyarsız gençler gerçekten herkesi vurdumduymazlıklarıyla şoke ettiler.

Türkiye'de bugün gerçekleşen Kahramanmaraş üssü olan 7.4'lük deprem 10 ilde de etkisini gösterip bir sürü can ve mal kaybına yol açtı. Ölü sayısının neredeyse binleri geçtiği ve kayıpların hala tam olarak belirlenemediği bu günde daha öncesinde siber suçlardan kaydı bulunan atatv44 isimli Discord grubu üyeleri, yardım için tüm sosyal mecralarda yayılan numaralardan birini arayıp enkaz altındaki depremzedeyle dalga geçtiler. Bu kadar da olmaz, bu kadar duyarsız olunmaz dedirttiler. 

Depremzedeyle alenen şekilde dalga geçen gençlere depremzede "Çok üşüyorum." demesine rağmen hala onu tiiye alarak durumun ciddiyetini kavrayamamış bu sorumsuz gençler belkide depremzedenin yaşamı ile oynayıp onu ciddi tehlikeye attılar. Vatandaşlar tarafından haklarında yakalama kararı çıkarılması isteniyor. 

Enkaz altındaki depremzedeyi arayıp dalga geçtiler! ile ilgili etiketler deprem AFAD Kahramanmaraş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.