Enkaz altında hala insan varken arama çalışmalarını sonlandırdılar!

ABD'nin Florida eyaletinde, Miami Beach'te bir ay önce çöken binanın enkazında yürütülen arama çalışmalarına son verildi. Yetkililer, çalışmalarda toplam 97 kişinin cansız bedeninin çıkarıldığını, 1 kişiye ise ulaşılamadığını açıkladı. Hala enkaz altında olan Estelle Hedaya isimli kadının yakınları ise duruma isyan etti!

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami Beach'in kuzeyindeki Surfside'da 24 Haziran’da 12 katlı binanın kısmen çökmesinin ardından yürütülen arama çalışmaları sonlandırıldı.

ENKAZ ALTINDA HALA BİR VATANDAŞ VARKEN ARAMALAR SON BULDU

Miami Dade İtfaiye ve Kurtarma Servisi, binanın enkazında arama çalışmalarına son verildiğini duyurdu. Miami-Dade Belediye Başkanı Daniella Levine Cava yaptığı açıklamada, çöken binada 97 kişinin hayatını kaybettiğini ve 1 kişinin halen kayıp olduğunu belirtti.

Felaketin 98. kurbanı olduğu düşünülen ve halen kendisinden haber alınamayan 54 yaşındaki Estelle Hedaya'nın ailesi, arama çalışmalarının sona ermesinin kendilerini çaresiz hissettirdiğini ifade etti.

'ESTELLE'İ BULMADAN KİMSE ÖVGÜYÜ HAK ETMİYOR'

Miami İtfaiyesi ve kurtarma ekipleri ise övgü ve takdirleri kabul etmeye başladı. 

Estelle Hedaya'nın kardeşi Ikey, "Başka hiçbir aile olmadan ikinci aya yalnız girerken kendimizi çaresiz hissediyoruz" dedi.

Hedaya'nın arkadaşı Leah Sutton ise "Görünüşe göre toplanıp herkesi iyi bir iş çıkardıkları için tebrik ediyorlar. Evet, tüm övgüleri hak ediyorlar, ancak Estelle'i bulduktan sonra" ifadelerini kullandı.

 

Enkaz altında hala insan varken arama çalışmalarını sonlandırdılar! ile ilgili etiketler Miami bina surfside estelle hedaya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.