Enjin (ENJ) Coin nedir?

Kripto para piyasası ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken Enjin (ENJ) Coin bu çerçevede en çok araştırılan birimler arasında yer alıyor. Peki, Enjin (ENJ) Coin nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Enjin Coin (ENJ), yeni nesil blok zinciri varlıklarının değerini doğrudan desteklemek için kullanılan Ethereum tabanlı bir kripto para birimidir. Bu bağlamda, Enjin (ENJ) Coin hakkındaki detaylar büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Enjin (ENJ) Coin nedir? Detaylar haberimizde...

Enjin (ENJ) Coin nedir?

ENJIN (ENJ) COIN NEDİR?

Enjin, açık kaynaklı ERC-1155 belirteç standardını oluşturdu : oyun editörlerinin para birimi, emlak, dijital sanat ve oyun öğeleri gibi çeşitli varlık türlerini blok zinciri uygulamalarında kullanılabilen belirteçlere dönüştürmesini sağlamaktadır.

Enjin, zincir üstü uygulamalar için açık kaynak token standardıyla bütünleşen ve benzersiz bir blok zinciri gezgini ( EnjinX ) içeren eksiksiz bir ekosistem oluşturmuştur . Enjin, profesyoneller için çeşitli çözümlerle blockchain dışı katılımcılar için benimsemeye odaklanıyor.

 Fidye olmayan varlıklar (ERC-1155 jetonları) Enjin Coin ile desteklenebilir . Kullanım örneklerinden bazıları, mülkiyet sertifikası , Enjin ekosistemi ile uyumluluk , gerçek dünyadaki değerleri (ENJ jetonları borsalarda işlem gördüğü için) ve somut özellikler (ENJ jetonlarını kullanmak için yok edilebilirler) arasında değişir. Birçok NFT'nin ENJ jetonları tarafından desteklenmesi nedeniyle, benimsenmesi Enjin Coin'in etkin arzında azalmalara yol açmaktadır.

Enjin (ENJ) Coin nedir? ile ilgili etiketler enjin coin enj
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.