Enis Berberoğlu'nun itirazına mahkemeden yanıt geldi

CHP'li Enis Berberoğlu'nun İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hazılanan fezlekenin iade edilmesi ve yeniden yazılması için yaptığı itiraz sonuçlandı. Mahkeme, Berberoğlu'nun itirazını reddetti.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun avukatlarının, mahkemece hazırlanan fezlekenin iade edilmesi ve yeni fezleke hazırlanması talebini reddetti.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesince yeniden yargılanması ve infazın durdurulmasına karar verilerek dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderilen Enis Berberoğlu, fezlekeye itiraz etmişti.

 Fezlekenin hukukun temel ilkelerine, usul ve yasaya aykırı olduğu savunulmuş, Berberoğlu'na karşı husumet güdüldüğü öne sürülen fezlekesinin iadesi istenmişti.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Enis Berberoğlu'nun avukatlarının, hazırlanan fezlekenin iade edilmesi ve yeni fezleke hazırlanması talebini reddetti.

Enis Berberoğlu'nun itirazına mahkemeden yanıt geldi ile ilgili etiketler Enis Berberoğlu mahkeme itiraz fezleke
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.