Enis Arıkan ile Selin Şekerci, Mehmet Dinçerler ve Hadise'nin evlilik teklifi videosunu ti'ye aldı

Şarkıcı Hadise dün Instagram hesabından yaptığı videolu sürpriz bir paylaşımla geçtiğimiz yazdan beri aşk yaşadığı iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler'den evlenme teklifi aldığını takipçilerine ve hayranlarına duyurdu. Hadise'nin sosyal medyaya damga vuran evlilik teklifi videosunu, ünlü oyuncular Enis Arıkan ve Selin Şekerci ti'ye aldı. Hadise, kendisini ve sevgilisini taklit eden Enis Arıkan'ın videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Mehmet Dinçerler, Hadise'ye evlenme teklifi etti. Sevgilinin sürpriz teklifi karşısında oldukça şaşıran ve 'evet' yanıtını veren 35 yaşındaki ünlü popçu müjdeli haberi sosyal medya hesabından çektiği video ile duyurdu. Hadise, yüzüğünü gösterdiği ve sevgilisiyle romantik anlarının yer aldığı videosunu "Bizim bölümümüz başlasın" notuyla paylaştı.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Camdaki Kız dizisinde Muzaffer Koroğlu karakterine hayat veren oyuncu Enis Arıkan, meslektaşı Selin Şekerci ile birlikte Hadise & Mehmet Dinçerler çiftinin romantik evlenme teklifi videosunu canlandırarak 2,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı.



VİDEOYA YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Videoya Hadise'nin 'Evlenmeliyiz' şarkısını ekleyen Arıkan'ın eğlenceli paylaşımı, aralarında Hakan Hatipoğlu, Eda Ece, Özlem Ada Şahin, Hazal Kaya, Alican Yücesoy, Dila Tarkan, Seren Serengil, Didem Uzel gibi isimlerin de bulunduğu binlerce kişi tarafından izlendi. 

Enis Arıkan ile Selin Şekerci, Mehmet Dinçerler ve Hadise'nin evlilik teklifi videosunu ti'ye aldı - Resim : 2

Takipçileri ünlü oyuncunun ''Allah herkese nasip etsin'' notunu düştüğü videosunu beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Hadise'den ise Enis Arıkan'a cevap gecikmedi. Ünlü popçu, Enis Arıkan'ın bu paylaşımına kendi Instagram hesabının hikaye bölümünden yer vererek kalp ve gülücük emojisi koydu.

Enis Arıkan ile Selin Şekerci, Mehmet Dinçerler ve Hadise'nin evlilik teklifi videosunu ti'ye aldı - Resim : 3

 

 

Enis Arıkan ile Selin Şekerci, Mehmet Dinçerler ve Hadise'nin evlilik teklifi videosunu ti'ye aldı ile ilgili etiketler Selin Şekerci Hadise Enis Arıkan mehmet dinçerler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.