Enginyurt: Erdoğan'ın sırtındaki kambur sensin

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Bülent Arınç'ın katıldığı programda MHP ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. Enginyurt ''Cumhurbaşkanı'nın sırtında bir kambur varsa, Bülent Arınç sensin'' ifadelerini kullandı.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı bir programda “MHP, AK Parti’nin sırtında yük demiştiniz, aynı fikirde misiniz?” sorusuna, “Cumhurbaşkanımız üzülüyor, onun için düşüncem içimde kalsın” diyen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç'a sert sözlerle yanıt verdi.

ENGİNYURT: ''KAMBUR VARSA, BÜLENT ARINÇ SENSİN''

Enginyurt, Twitter'dan yaptığı paylaşımda “Sen yoksun yanında da başarısız mı? Sen var mıydın 24 Haziran'da? 24 Haziran'da MHP vardı. Bülent Arınç'a soruyorlar 'MHP, AK Parti'nin sırtında yük demiştiniz, aynı fikirde misiniz?'. Diyor ki 'Cumhurbaşkanımız üzülüyor, onun için düşüncem içimde kalsın'. Yani demek istiyor ki 'aynı düşüncedeyim.' Cumhurbaşkanı'nın sırtında bir kambur varsa, Bülent Arınç sensin! MHP’liler kimsenin sırtında kambur olmamıştır. Bülent efendi, içinde taşıdığın pis fikirlerini biz biliyoruz. Ülkücü ve MHP düşmanısın” ifadelerini kullandı.

Enginyurt: Erdoğan'ın sırtındaki kambur sensin ile ilgili etiketler Cemal Enginyurt Bülent Arınç MHP
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.