Engincan Ural ile Merve Kaya'nın düğünündeki 'tabak' detayı olay oldu

Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, sevgilisi Merve Kaya ile Bodrum’daki Villa Maçakızı’nda hayatını birleştirdi. Düğünde davetliler için bir jest yapıldı ve isimleri tek tek yemek tabaklarına yazıldı. Davetliler için özel olarak tasarlanan tabaklar sosyal medyada gündem oldu. Sanat eserini aratmayan tabaklar için sosyal medyada 'jestin böylesi' yorumları yapıldı.

Sibel Can'ın 30 yaşındaki oğlu Engincan Ural, dün akşam gösterişli bir düğünle Merve Kaya ile dünyaevine girdi. Davetliler için özel olarak tasarlanan tabaklar ise düğüne damga vurdu. Engincan'ın yemekli düğününde özel konukların isminin tabaklara yazılması dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medya kullanıcıları düğünlerde ilk kez böyle bir jeste rastladıklarını, tabaklara isim yazılmasının çok lüks olduğunu dile getirdiler.

Engincan Ural ile Merve Kaya'nın düğününde 'tabak' detayı olay oldu

DÜĞÜNDEKİ TABAK OLAY OLDU

Abisinin düğününe sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile birlikte katılan Melisa Ural'ın düğünden paylaştığı karelerde bir detay dikkatlerden kaçmadı. Engincan'ın kendisinden 2 yaş küçük olan kardeşi Melissa Ural tarafından paylaşılan fotoğrafta, yemek tabağında "Melissa" isminin yazdığı görüldü. Bu jestin, düğündeki önemli konuklara yapıldığı bilgisi ise şaşkınlık yarattı. Düğündeki isme özel tabaklar sosyal medyada çok konuşuldu.

 engincan ural düğün tabak


Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, uzun süredir aşk yaşadığı Merve Kaya'ya nisan ayında evlenme teklifi etmişti. 30 yaşındaki Engincan Ural ve Merve Kaya çifti dünyaevine girdi. Bodrum'da gerçekleşen düğüne çok sayıda ünlü isim akın etti. Bodrum'da gerçekleşen düğünde sahneye Sibel Can çıktı.

Engincan Ural ile Merve Kaya'nın düğününde 'tabak' detayı olay oldu

 

 

Engincan Ural ile Merve Kaya'nın düğünündeki 'tabak' detayı olay oldu ile ilgili etiketler Bodrum Sibel Can Düğün engincan ural merve kaya tabak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.