Engincan Ural evleniyor! Hakan Ural'dan duygu yüklü paylaşım: ''Baba olarak bunu yaşamak...''

Oyuncu ve sunucu Hakan Ural ile şarkıcı Sibel Can'ın çocukları Engincan Ural yarın sevgilisi Merve Kaya ile nikah masasına oturacak. Çocuğunun mürüvvetini görecek olan Hakan Ural sosyal medya hesabından duygusal bir yazı kaleme aldı. Baba Ural, ''Çok değişik duygular içindeyim. Gel gitli, biraz şaşkın'' ifadelerini kullandı.

1988–1999 yılları arasında evli olan Sibel Can ve Hakan Ural’ın 30 yaşındaki oğulları Engincan Ural, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya'ya geçtiğimiz Nisan ayında evlilik teklifi etmiş ve 'evet' yanıtını almıştı. Engincan Ural ile Merve Kaya yarın evleniyor.

Oğlunu evlendirecek olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşayan Hakan Ural, duygularını sosyal medya hesabı üzerinden dile getirdi. Oğluyla çeşitli yıllarda çekilen fotoğraf karelerini paylaşan baba Ural, paylaşımına düştüğü duygusal notla dikkat çekti. ''Baba olarak bunu yaşamak çok derin düşünce duyguları yaşatıyor'' diyen Ural, oğluna ise övgüler yağdırdı.

Engincan Ural evleniyor! Hakan Ural'dan duygu yüklü paylaşım: ''Baba olarak bunu yaşamak...''

 ''ÇOK DEĞİŞİK DUYGULAR İÇİNDEYİM''

İşte Hakan Ural'ın Engincan Ural paylaşımı:

 

''@engincanural Allah mesut etsin ❤️ Çok erken yaşta baba olduk böylesi kısmetmiş neredeyse birlikte büyüdük çok değişik duygular geçici dünyada yaşanması güzel duygular duygularımı dile getirirken bi taraftanda hassas davranmaya çalışıyorum zira her konunun eksiği veya maduru var muhakkak affola 🙏 çok değişik duygular içindeyim gel gitli biraz şaşkın çünki daha dün gibi aklımda hastaneden onu bebek sepeti ile çıkarışım ayağımda sallamalar uykusuz geceler parklarda oynamalar maçlara gidişlerimiz ve şimdi evleniyor hamdolsun baba olarak bunu yaşamak çok derin düşünce duyguları yaşatıyor Allah sağlıkla huzurlu bereketi ile mutlu etsin bir yastıkta kocatsın bugün bu haldeysem bakalım düğün gecesi ne olacağız 😇 ayrıca bir baba olarak çok şanslıyım çok efendi terbiyeli saygılı bir evlada sahibim ....alınmasın melisada çok hanım tabiiki 😇❤️ bu mutlu anımı duygularımı paylaşmak istedim sadece ....Mutluyum yani Allah hayırlısı ile her anne babaya yaşamayı nasip etsin 🙏❤️🍀''

 Engincan Ural evleniyor! Hakan Ural'dan duygu yüklü paylaşım: ''Baba olarak bunu yaşamak...'' - Resim : 2

DÜĞÜNÜN DETAYLARI

Çift, 8 Ekim’de Bodrum’daki Villa Maçakızı’nda hayatlarını birleştirecek. Bodrum’da gerçekleşecek düğünde sahneye ise Sibel Can çıkacak. Can, şarkılarını oğlu ve gelini için söyleyecek. 200 kişinin davetli olduğu düğün iki gün sürecek. Çift bugün Bodrum Göltürbükü'ndeki ünlü bir otelde arkadaşlarıyla birlikte parti düzenleyecek.

 

Engincan Ural evleniyor! Hakan Ural'dan duygu yüklü paylaşım: ''Baba olarak bunu yaşamak...'' ile ilgili etiketler Sibel Can Hakan Ural Düğün engincan ural merve kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.