Çöp belediyeciliğine çöp savunma

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP'li belediyelerde oluşan çöp dağları ile ilgili günler sonra sessizliğini bozdu. Kendisine eleştiride bulunan kişileri 'Aktroll' olarak tanımlayan Özkoç, Ankara'da ekmeğe yapılan 25 kuruşluk zammın arkasına sığındı

 CHP'li belediyelerde çalışan işçiler hak ettikleri ücreti alamayınca greve gitti ve İstanbul'da çok sayıda ilçede bir hafta boyunca çöp dağları meydana geldi. 

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP'li belediyelerdeki bu duruma gelen eleştirileri ekmek zammını bahane ederek geçiştirmeye çalıştı.

"FAKİRİN EVİNDEN ARTIK ÇÖP BİLE ÇIKMIYOR" SAVUNMASI

Pandemi döneminde halkın sağlığını tehlikeye atan çöp dağlarına sesini çıkarmayan Özkoç, Ankara'da ekmeğe gelen zammın arkasına sığınarak "Fakirin evinden artık çöp bile çıkmıyor" dedi.

Özkoç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Ekmek fiyatını eleştiriyorum, AKTROLLER çöp edebiyatına başlıyor. AKTROLLERE üzülerek söylemek isterim ki fakirin ekmeğine yapılan zammın çöple ilgisi yok. Çünkü fakirin evinden artık çöp bile çıkmıyor"

Çöp belediyeciliğine çöp savunma ile ilgili etiketler CHP Engin Özkoç Çöp Belediye ekmek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.