Engin Altan Düzyatan'ın yeni partneri belli oldu!

Engin Altan Düzyatan'ın başrolde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin final yapmasının ardından ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu.Kurşun dizisinde rol alacak olan Düzyatan'ın yeni partneri ise başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu oldu.

1970'lerde geçen bir hikayeyi anlatan 'Kurşun' dizisinin oyuncuları belli oldu. Diriliş Ertuğrul, dizininin final yapmasının ardından yeni projesi belli olan Engin Altan Düzyatan'ın yeni partneri Burçin Terzioğlu oldu.

Başrollerini Engin Alatan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun paylaşacağı diziyi senarist Kerem Deren ele alıyor.

Engin Altan Düzyatan'ın yeni partneri belli oldu!

İstanbul’un 1970’li yıllarına ışık tutan hikaye, adalet arayan Orhan Atmaca isimli bir savcının, gazeteci Leyla Devrim’le birlikte verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Düzyatan, ‘’Orhan’’ adında bir savcıyı canlandırırken, Terzioğlu ise “Leyla” adında bir kadın gazeteciye hayat verecek.

Engin Altan Düzyatan'ın yeni partneri belli oldu! ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul Engin Altan Düzyatan Burçin Terzioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.