Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde İmajını Değiştirdi

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde hayat verdiği Oruç Reis karakteri ile tarihi dizilerdeki başarısını perçinleyen Engin Altan Düzyatan imaj değiştirdi. Yıllar önce Diriliş Ertuğrul dizisinde de bu tür bir değişikliğe giden oyuncuya gelen tepkiler de olumlu oldu.

Engin Altan Düzyatan Oruç Reis Karakteri için İmaj değiştirdi. TRT 1'in Perşembe akşamları yayınlanan dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda tarihi dizi ve karakterlerdeki başarısını ispatlayan Düzyatan'ın yeni hali de takipçilerinden geçer not aldı. Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde İmajını Değiştirdi!

Engin Altan Düzyatan İmaj Değiştirdi!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Oruç Reis karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan saçlarını kestirdi. Uzun saçlarıyla dizinin ilk sezonuna başlayan oyuncu 21. bölümde dikkat çeken bir değişikliğe imza atarak saçlarını kestirdi.

İşte Engin Altan Düzyatan'ın Yeni Oruç Reis'i...

Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde İmajını Değiştirdi

 

Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde İmajını Değiştirdi ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan oruç reis barbaroslar akdenizin kılıcı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.