Engin Altan Düzyatan ATV'ye Geri Dönüyor! sevilen Dizide bir bölüm görünüp kaybolacak!

Son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde Oruç Reis rolüyle gönüllüleri fetheden ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ATV'ye geri dönüyor. Diriliş Ertuğrul'u oynadığı Kanalda Bu Kez Bambaşka Bir Dizide Rol Alacak. Oyuncunun Hayranlarını Üzecek Haber ise bir bölüm görünüp sonra kaybolacak.

Her Bölümü Aksiyon Dolu TRT 1 Dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Artık Yolun Sonuna Geldi. Dizide Oruç Reis Karakterini Oynayan Oyuncu Engin Altan Düzyatan ise 31. Bölümle Birlikte Veda Etti. Ağır Yaralanan ve Sonrasında Kardeşi Hızır Reis'e Veda Eden Oruç Reis öldü. Engin Altan Düzyatan ATV'ye Geri Dönüyor! Sevilen Dizide Bir Bölüm Görünüp Kaybolacak!

Engin Altan Düzyatan'ın Yeni dizisi ise Gelen Son haberle Belli Oldu. Önce Diriliş Ertuğrul sonra Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'yla tarihi dönem dizilerinin Vazgeçilmez oyuncusu olan Düzyatan, bir zamanlar birlikte olduğu ATV'ye geri dönüyor.

Osman Sınav'ın Yapımcılığında üstlendiği Yalnız Kurt dizisinde rol almayı kabul ettiği ileri sürülen Düzyatan'ın ünlü yönetmenle görüştüğü ve dizide yer almayı kabul ettiği iddia edildi.

Engin Altan Düzyatan ATV'ye Geri Dönüyor! sevilen Dizide bir bölüm görünüp kaybolacak!

Hayranlarını Üzecek Haber Sonradan Geldi!

Yalnız Kurt dizisiyle anlaştığı haberi Engin Altan Düzyatan hayranlarını sevince boğdu. Ekranda görmek istedikleri deneyimli oyuncunun Yalnız Kurt ikinci sezonunda rol alması an meselesi. Ancak üzecek bir haberimiz var.

Engin Altan Düzyatan Yalnız Kurt dizisine bir bölümlük geliyor. Düzyatan'ın yeni dizisiyle ilgili gelişmeleri takip ediyor olacağız.

 

 

Engin Altan Düzyatan ATV'ye Geri Dönüyor! sevilen Dizide bir bölüm görünüp kaybolacak! ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan osman sınav yalnız kurt dizisi barbaroslar akdenizin kılıcı oruç reis
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.