Engin Akyürek’in kaleme aldığı Disney Plus'ın ilk Türk içeriği Kaçış'ın fragmanı yayınlandı

14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+’ın ilk Türk içeriği ‘Kaçış’ dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dizinin başrollerinde Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen ve Aziz Çapkurt yer alıyor.

14 Haziran’da Türkiye'de yayına başlayacak Disney+, ilk Türk içeriği Kaçış'tan görüntüler paylaşmıştı. Merakla beklenen Kaçış dizisinin fragmanı yayınlandı.


Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Disney+’ın ilk Türk dizisi ‘Kaçış’tan ilk teaser seyirciyle buluştu.

Dizinin etkileyici atmosferine dair ipuçlarının verildiği ilk teaser’da Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramı, dizinin başrolünde yer alan Engin Akyürek’in canlandırdığı ‘Mehmet’in gözünden seyirciye aktarılıyor. Çarpıcı anlara sahne olan teaser, diziye dair heyecanı giderek yükseltiyor.

Engin Akyürek’in kaleme aldığı Disney Plus'ın ilk Türk içeriği Kaçış'ın fragmanı yayınlandı - Resim : 2


KAÇIŞ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Dram, macera ve aksiyonu bir araya getirecek dizide Akyürek’e İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim eşlik ediyor.

Engin Akyürek’in kaleme aldığı Disney Plus'ın ilk Türk içeriği Kaçış'ın fragmanı yayınlandı - Resim : 3

KAÇIŞ DİZİSİNİN KONUSU

‘Kaçış’; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille anlatılıyor. Araştırma ekibinin kurtulmak için vereceği zorlu mücadeleyi anlatırken Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramına da farklı bir bakış açısı sunacak olan ‘Kaçış’ çok yakında sadece Disney+’ta yayınlanacak.

Engin Akyürek’in kaleme aldığı Disney Plus'ın ilk Türk içeriği Kaçış'ın fragmanı yayınlandı - Resim : 4

Engin Akyürek’in kaleme aldığı Disney Plus'ın ilk Türk içeriği Kaçış'ın fragmanı yayınlandı - Resim : 5

 

Engin Akyürek’in kaleme aldığı Disney Plus'ın ilk Türk içeriği Kaçış'ın fragmanı yayınlandı ile ilgili etiketler İrem Helvacıoğlu Leyla Tanlar Levent Ülgen Engin Akyürek Aziz Çapkurt onur bay aras aydın disney plus kaçış disney

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.