Engin Akyürek 'Bir aşk' için saçlarını kesti!

Ünlü oyuncu Engin Akyürek ‘Bir Aşk İki Hayat’ filmi ile beyaz perde de yer alacak. Akyürek, senaryo gereği filmde saçlarını kendisi kesti.

Yapımcılığını Ay Yapım ve Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu, senaryosunu ise Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz'ın yazdığı ‘Bir Aşk İki Hayat'ta Engin Akyürek, yönetmen Umut karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak. Akyürek, senaryo gereği çekim sırasında saçlarını kendisi kesti. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanda da görülen bu sahne ve Akyürek'in kısa saçlı hali şimdiden dikkat çekti.

Seyircilere “O an orada olmasaydım dediğiniz kaç an var? Ya da iyi ki oradaymışım dediğiniz!” sorusunun cevabını sorgulatacak filmde oyuncu, başrolleri Bergüzar Korel'le paylaşıyor.

Filmin vizyon tarihi henüz belli olmadı.

Engin Akyürek 'Bir aşk' için saçlarını kesti! ile ilgili etiketler Engin Akyürek
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.