Engin Akyürek, Amerika’da araştırma konusu oldu!

Engin Akyürek sevgisi, Amerika’nın Georgia Üniversitesi’nde doçentlik yapan Carolina Alcosta Alzuru’nun araştırmasına konu oldu.

Dr. Alcosta Alzuru’nun çalışma sahasını diziler, medya, kültür ve toplum oluşturuyor. Katılımcılar öncelikle Türk dizileriyle ilgili genel sorulara yanıt verdikten sonra Engin Akyürek’in yer aldığı projelere, Akyürek hakkındaki gelişmelere, hangi iletişim araçlarıyla ulaştıklarına, kendisinin karakterini hangi kelimelerle tanımladıklarına, “Kafasına Göre” adlı edebiyat dergisinde yazılar yazdığını bilip bilmediklerine dair sorulara yanıt verdiler.

ASAASsaDas

Araştırma sonucunda Dr.Acosta-Alzuru 78 ülkeden 3472 katılımcının verilerinden yola çıkarak Engin Akyürek’in başarılı bir oyuncu olarak görüldüğü, Türkiye dışında daha fazla tanındığı,hikayelerini paylaştığı “Kafasına Göre” dergisinin yurt dışında da sevenleri tarafından okunduğu sonuçlarına ulaştı. Engin Akyürek’in Orta Doğu’dan Güney Amerika'ya kadar geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

aSASDAssdasA

Engin Akyürek, Amerika’da araştırma konusu oldu! ile ilgili etiketler Engin Akyürek Amerika araştırma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.