Engellilere Kurban Bayramı ikramiyesi var mı? 2021 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar?

Kurban Bayramı’nda emeklilere verilen bayram ikramiyeleri konusunda engelli vatandaşlarda meraklı bekleyişe başladı. 13 milyona yakın emekliye Kurban Bayramı’nda ikramiye ödenecek. Peki, 2021 engellilere Kurban Bayramı ikramiyesi var mı?

2018 yılından bu yana her iki bayram öncesinde dağıtılan emekli bayram ikramiyelerine 2021 yılı içinde ödeme yapılacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından daha önceden açıklandı. İki dönem içinde emekli vatandaşların hesaplarına yatan 1100 lira emekli bayram ikramiyesine 2021 yılı için zam da yapılınca heyecanlı bir bekleyiş başladı.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ZAMMI NE KADAR?

Emekli vatandaşlara ödenen 1000’er liralık bayram ikramiyesinde enflasyon oranında artış yapılacağı daha önceden Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı. 2021 yılı için bayram ikramiyeleri 1100 lira olmuştu.

Engellilere Kurban Bayramı ikramiyesi var mı? 2021 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar?

ENGELLİLERE KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ VAR MI?

Engelli vatandaşlar ise 2021 yılında kendilerine emekli Kurban Bayramı ikramiyesi verilip verilmeyeceğini merak etmeye başladı. Son alınan bilgiler doğrultusunda 2021 yılında Ramazan ve Kurban Bayramı’nda da emekli vatandaşlara bayram ikramiyesi verileceği ifade edildi.

Bu konuda vatandaşlar kesin bilgileri ALO 170 hattı üzerinden alabilirler.

Engellilere Kurban Bayramı ikramiyesi var mı? 2021 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? - Resim : 2

KİMLER BAYRAM İKRAMİYESİ ALABİLİYOR?

Bayram ikramiyesi; emekliler, ölüm aylığı alanlar, şehit yakını ve gaziler, vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar, geçici köy korucuları, şeref aylığı alanlar, şampiyon sporcular, Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri, terörden zarar görmesi nedeniyle aylık bağlanan siviller ile bunlardan hayatını kaybedenlerin hak sahiplerine veriliyor.

Engellilere Kurban Bayramı ikramiyesi var mı? 2021 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı emekli maaş İkramiye engelli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.