Engelli vatandaşa sahip çıkmadılar!

Gebze'de oy kullanmak için refakatçiyle birlikte Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi'ne giden engelli bir vatandaş zor anlar yaşadı. 64 yaşındaki Adem Karabıyık, oy kullanacağı sandığın üst katta oluşu ve asansörün olmaması sebebiyle yetkililerden yardım istedi. İsteği dikkate alınmayan Karabıyık, gözyaşları içine evine döndü.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ne refakatçısıyla birlikte oy kullanmaya gelen 64 yaşındaki Adem Karabıyık, oy kullanacağı sandığın üst katta bulunması nedeniyle zor anlar yaşadı.

Engelli vatandaşa sahip çıkmadılar!

Tekerlekli sandalyeyle oyunu kullanmaya gelen Karabıyık, okulda asansör bulunmadığı için oy kullanacağı sandığa gidemeyince göz yaşlarına boğuldu. Bir süre okul önünde oyunu kullanabilmek için çözüm bekleyen engelli vatandaş beklediği çözüm gelmeyince oyunu kullanamayarak gözyaşlarıyla okuldan ayrıldı.

Engelli vatandaşa sahip çıkmadılar! ile ilgili etiketler Gebze engelli vatandaş asansör
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.