Engelli maaşıyla geçinen 71 yaşındaki Hatun teyze: Allah cumhurbaşkanımıza ömür versin!

Bursa'da engelli maaşıyla geçinen 71 yaşında Hatun teyze, son dönemde çıkan 'Cumhurbaşkanı öldü' iftiralarına çok üzüldüğünü belirterek, "Cumhurbaşkanımız ölecek diye çok sevinmişler ama Allah’a şükür ölmedi. Allah ona ömür versin. Kendine fakirim diyenlerin kalbi fakir. İki hastaya bakıyorum. Özürlü maaşıyla her şeyi alıyorum” dedi.

Bursa'da yaşayan Samsunlu 71 yaşındaki Hatun Elibol isimli bir kadın engelli maaşıyla geçindiğini belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duyduğu sevgiyi anlattı. 

"16 SENE MAHALLE BAŞKANLIĞI YAPTIM"

İki kanser hastasına baktığını anlatan Hatun teyze, “Hava güzel, sıcağı gördük sokağa çıktık. Koronada evlere kapanmıştık. 71 yaşındayım. 16 sene mahalle başkanlığı yaptım. İki tane hastam var. Biri zihinsel engelli, biri ise kanser hastası. Ama çok şükür rahatım yerinde” dedi.

 

"CUMHURBAŞKANIMIZ ÖLECEK DİYE ÇOK SEVİNMİŞLER AMA ALLAH'A ŞÜKÜR ÖLMEDİ"

Özürlü aylığıyla rahat rahat geçindiğini savunan Elibol, “Herkeste para var ki herkes çarşıya gelip dolaşabiliyor. Ben bir özürlü aylığı ile geçiniyorum ve çantalarımı dolduruyorum. Geçinmesini bileceksin. Kimse fakirim demesin. Kendisine fakirim diyenlerin kalbi fakir, kendisi değil. Hiç kimseyi dinlemeyin, kendi kafanızı dinleyin. Allah cumhurbaşkanımıza ömür versin. Cumhurbaşkanımız ölecek diye çok sevinmişler ama Allah’a şükür ölmedi. Allah benim ömrümden alsın ona versin. 71 yaşındayım ve ek iş olarak el işi örgü yapıyorum. Satabilirsem satıyorum, satamazsam yetim birine veriyorum. Herkesin kapısının önünde iki tane araba var. Kim fakirim diye ağlıyorsa gözleri yerinden çıksın. Ben eski günlerde çok margarin yedim ve çok kabız oldum. O dönemlerde biz içmek için çay bile bulamazdık. Şimdiki gençler lay lay lom’’ diye konuştu.

 

"BEN 71 YAŞINDAYIM HALA ÇALIŞIYORUM, GENÇLER DE ÇALIŞSIN"

Yan tarafta oturan kadın “Gençler iş bulamıyor” diye söze karışınca Hatun Elibol, "Gençler çalışsınlar. Bak ben 71 yaşındayım, ama hala çalışıyorum. Halen el işi örgü örüyorum. Onlar da çalışsınlar’’ diye çıkıştı.

Engelli maaşıyla geçinen 71 yaşındaki Hatun teyze: Allah cumhurbaşkanımıza ömür versin! ile ilgili etiketler Samsun Bursa Cumhurbaşkanı Erdoğan hatun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.