Engelli genci sokak ortasında dakikalar boyunca darp etti! Gerekçesi dehşete düşürdü...

Samsun'da akülü tekerlekli sandalyesi ile tek şeritli yolda ilerleyen Irak uyruklu bir adama arkadaş otomobil çarpınca yolda yavaş yavaş ilerlemek zorunda kaldı. O anlarda engelli gencin yolu kapattığını iddia eden bir adam Irak uyruklu genci ve arkadaşını darp etti. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı...

Samsun'da önceki gün, İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda inanılmaz bir olay yaşandı.

ARKADAN ARAÇ ÇARPINCA YOLDA YAVAŞ İLERLEDİ

Kaptanağa Sokak’ta, tek şeritli yolda akülü tekerlekli sandalyesi ile ilerleyen Iraklı Mühah Fadullah’a, arkadan gelen A.K., otomobiliyle çarptı. Araçtan inen sürücü ve arkadaşı M.C.Ş., daha sonra da yavaş ilerleyerek, yolu kapattıkları gerekçesiyle engelli genç ve arkadaşı Y.A.H.'yi darbetti. Sürücü ve yanındaki, otomobille olay yerinden ayrılırken, engelli genç ve arkadaşı da yüzüne aldıkları yumruk darbeleriyle yaralandı.

Engelli genci sokak ortasında dakikalar boyunca darp etti! Gerekçesi dehşete düşürdü...

SANİYE SANİYE KAMERADA

Çevredekilerin ihbarı üzerine, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yaralılara olay yerinde müdahale edildi. Polis, sürücü A.K. ve otomobilde bulunan M.C.Ş.’yi kısa sürede yakalayıp, gözaltına aldı. İfadeleri alınan 2 kişi, serbest bırakıldı. Sürücünün engelli genç ve arkadaşını darbettiği anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay sırasında sokakta olan esnaftan Secat Tuhta, "Biz kalabalık oluştuğunu gördük. Olay yerine baktığımızda bağrışmalar ve tehditler vardı. Olayın öncesi var sanırım, yolun başından beri bir tartışma oluyor. Araçtan inen bir kişi, engelli aracındaki kişiyi darbetti” dedi.

 

Engelli genci sokak ortasında dakikalar boyunca darp etti! Gerekçesi dehşete düşürdü... ile ilgili etiketler Samsun engelli Genç Trafik Darp sokak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.