Engelli adamın feci ölümü! Evinde kanlar içinde bulundu

Kocaeli’nin Derince ilçesinde yalnız yaşayan ve engelli olan 56 yaşındaki bir şahıstan haber alamayan komşuları durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. Ekipler balkondan girdikleri evde adamı kanlar içinde buldu.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde engelli olan ve yalnız yaşayan 56 yaşındaki emekli Mevlüt Dağdelen’e birkaç gündür ulaşılamıyordu.

Dumlupınar Mahallesi Nasaş Sokak'ta bulunan bir apartmanda yaşayan adamın komşuları meraklanıp evine gitti. Çaldıkları kapının açılmaması ve evden kötü koku almaları üzerine endişelenen Dağdelen’in komşuları durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi.

Engelli adamın feci ölümü! Evinde kanlar içinde bulundu

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdivenli araçla Dağdelen’in yaşadığı kattaki evin balkonuna ulaştı. Balkon kapısından içeri giren ekipler, evde dizleri üstüne çökmüş bir şekilde cansız bedenine ulaştı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

İHA

Engelli adamın feci ölümü! Evinde kanlar içinde bulundu ile ilgili etiketler Bursa Mevlüt Dağdelen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.