Enflasyon rakamlarından sonra çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da gram altının yeni fiyatı!

İstanbul Kapalıçarşı’da altın fiyatlarında yaşanan yukarı yönlü yükseliş 5 Ocak Çarşamba gününde piyasanın açılmasıyla dikaktleri topladı. Salı gününe 773’ten başlayan gram altın 786 TL, 1279 TL’den başlayan çeyrek altın ise 1.290 TL seviyelerine kadar yükselse de beklenenin altında kaldı. İşte 5 Ocak altın fiyatları…

Analistler özellikle yeni tip koronavirüs olarak adlandırılan Omicron varyantı nedeniyle vaka sayılarının artması ve bunun ekonomiye ilişkin olarak endişeleri arttırmasından dolayı yurt içindeki döviz kurlarında ve özellikle altın fiyatlarında bunun oynaklık yarattığından söz etti.

2021 Aralık ayı enflasyon verileri ile birlikte Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve Yurt içi Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) rakamlarının belli olması sonrasında emekli maaşları ve memur zamları da netlik kazandı.

Haftanın başında 5 Ocak Çarşamba gününde İstanbul Kapalıçarşı’da gram altın 787 TL, çeyrek altın 1.291 TL, yarım altın 2.584 TL, tam altın 5.112 TL ve Cumhuriyet altını da 5.262 TL’den alıcı buldu.

Enflasyon rakamlarından sonra çeyrek altın çakıldı!  İşte Kapalıçarşı'da gram altının yeni fiyatı!

Gram altın: 787 TL
Çeyrek altın: 1.291 TL
Yarım altın: 2.584 TL
Tam altın: 5.112 TL
Cumhuriyet altını: 5.262 TL

 

Enflasyon rakamlarından sonra çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da gram altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.