Enflasyon artışı Almanların belini büktü: Almanların 6'da 1'i geçinmek için bir öğünden vazgeçiyor

Enflasyon artışının yüksek ölçütlerde gerçekleştiği ülkelerden biri olan Almanya'da vatandaşların geldiği son durum ortaya çıktı. Alman Bild gazetesi, yaptığı haberde Almanların 6'da 1'inin geçinmek için en az bir öğün yemekten vazgeçtiğini yazl

Koronavirüs salgını ardından da oluşan savaş ortamı, dünyada işleyen düzenin bozulmasına neden oldu. Türkiye'de olduğu gibi; Amerika'dan Avrupa'ya birçok ülkede bazı sıkıntılar baş gösterdi.

Küresel ekonomide yaşanan sorunlar nedeniyle enflasyon krizleriyle karşı karşıya kalan ülkeler çözüm için kolları sıvasa da henüz sonuçlar alınmış değil. Bu ülkelerden biri de Almanya.

Almanya'nın en çok okunan gazetesi Bild, ülkede her alanda yapılan zamlarla ilgili bir haberini manşetine taşıdı.

Enflasyon artışı Almanların belini büktü: Almanların 6'da 1'i geçinmek için bir öğünden vazgeçiyor

ALMANLARIN EKONOMİK SIKINTILARI

Ülkede yapılan kapsamlı bir araştırmayı haberleştiren Bild gazetesine göre; Almanların ekonomik olarak geçimlerini sağlamakta zorlandığı belirtildi.

Haberin detaylarında; her 6 Alman'dan birinin geçimini sağlamak için öğünlerinden vazgeçmeye başladığı belirtildi.

Et ve balıktan feragat ettikleri ya da ucuz süpermarketlere yöneldiklerinin belirtildiği haberde giderek daha fazla Alman'ın finansal açıdan geçimlerini sağlamak için yiyecekten tasarruf ettiğini ortaya koyduğu da ifade edildi.

Enflasyon artışı Almanların belini büktü: Almanların 6'da 1'i geçinmek için bir öğünden vazgeçiyor ile ilgili etiketler Almanya enflasyon bild
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.