A Milli Takım aday kadrosu açıklandı

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kötü bir sezon geçiren Dorukhan Toköz ve Enes Ünal gibi isimleri milli takıma çağırması futbolseverler arasında tartışma yarattı. Güneş, daha önce Oğuzhan Özyakup'ta yaptığını yine yaptı.

A Milli Takım'ın 7 günde Hollanda, Norveç ve Letonya'yla oynayacağı maçların aday kadrosu açıklanınca tartışmalar da beraberinde geldi... Taylan Antalyalı ve Halil Akbunar gibi harika bir sezon geçen isimleri ilk kez milli takıma çağıran teknik direktör Şenol Güneş'in Dorukhan Toköz ile Enes Ünal tercihleri ise sorgulanıyor.

Bu yaz 9 milyon euro bonservisle Villarreal'den Getafe'ye transfer olan Enes Ünal, La Liga'da çıktığı 19 maçta gol sevinci yaşayamadı. 23 yaşındaki santrfor yeni takımında ilk 11 oyuncusu olarak da görülmüyor.

Dorukhan Toköz ise Beşiktaş'ın yedeği... Siyah-Beyazlı takımdaki geleceği merak konusu olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu "Milli takım oyuncusu" kontenjanından daveti kaptı. Sosyal medyada bu iki ismin kadroya çağrılması ve Trabzonsporlu Berat Özdemir'in çağrılmaması tartışmalara neden oldu.

Şenol Güneş daha önce de Oğuzhan Özyakup'u Beşiktaş'ta çok kötü bir dönem geçirmesine rağmen milli takıma çağırmış ve bu tercihini "milli takım oyuncusu" kavramıyla açıklamıştı.

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı

HALİL AKBUNAR DİŞİYLE TIRNAĞIYLA GELDİ

Göztepe kaptanı Halil Akbunar, ay-yıldızlı forma hayallerine kavuştu. Bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken 27 yaşındaki kanat forveti ve kulübü Göztepe büyük gurur yaşadı.

Göztepe'de 2017-2018 sezonunda kadroda yer alan sağ bek Sabri Sarıoğlu o dönem A Milli Takım'a çağrılmış ve kulübün 35 yıl süren ay-yıldızlı ekibe oyuncu gönderme hasreti sona ermişti. Sabri'nin ardından Halil, yaklaşık 4 yıl sonra Göz-Göz'den milli takıma davet edilen oyuncu oldu. 

 A Milli Takım aday kadrosu açıklandı - Resim : 2

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı ile ilgili etiketler Şenol Güneş Enes Ünal Dorukhan Toköz A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.