Enes Ünal Kartal'ı seçti! "Kesinlikle Beşiktaş..."

Milli futbolcumuz Enes Ünal'dan Beşiktaş itirafı! Canlı yayında kendisine sorulan "Sana en fazla keyif veren Süper Lig takımı hangisi oldu?" sorusuna cevap veren genç yıldız, "Son ana kadar güzel bir mücadele oldu ama kesinlikle Beşiktaş diyebilirim." ifadelerini kullandı.

Enes Ünal'ın Beşiktaş hayranlığı! İspanya La Liga'da Getafe forması giyen milli futbolcu, Beşiktaş'ı seçti...

Türkiye'nin genç yeteneklerinden biri olan Enes Ünal'dan siyah-beyazlı taraftarları sevindirecek itiraf geldi. Milli futbolcu, Tivibu Spor'a konuk olduğu programda "Sana en fazla keyif veren Süper Lig takımı hangisi oldu?" sorusuna karşı "Son ana kadar güzel bir mücadele oldu ama kesinlikle Beşiktaş diyebilirim. Çünkü oynadıkları futbol, ofansif olarak keyif verdi, göze hoş geldi. Hatayspor da benim Bursaspor'dan eski kaptanım olan Ömer Erdoğan'ın takımı gerçekten onlar da çok keyif verdiler. Bu iki takımı söyleyebilirim." cevabını verdi. Enes Ünal, Türkiye'de bu sezon iki kupa birden kaldıran Beşiktaş'a hayranlığını göstermiş oldu.

Enes Ünal 2020-2021 sezonunda La Liga, Kral Kupası ve UEFA Uluslar Ligi'nde boy gösterdi. Genç yıldız, bu organizasyonlarda 30 maça çıkarken 5 gol ve 2 asistlik katkıda bulunabildi. Enes Ünal çıktığı mücadelelerin 15'inde ilk 11'de yer bulabildi.

 

Enes Ünal Kartal'ı seçti! "Kesinlikle Beşiktaş..." ile ilgili etiketler Enes Ünal Beşiktaş Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.